Stædighed betaler sig

Nu er jeg nået til, hvad Dorte også så sødt har fortalt mig imens, jeg har været væk – jeg hæklede fastmasker, og det er stangmasker, jeg skulle hækle – tjuhaj det går – det var det med hovedet under armen!! 🙂 Så er det bare lige med at få hullerne til at gå op, og være de rigtige steder – hvis jeg er stædig nok, mon så jeg finder ud af det også!! Jeg vil gå ind og se krimi og håbe og bede til, jeg finder ud af det. Måske ikke mere idag, for min hånd kan vist ikke mere idag, men så imorgen el. noget….. Fortæl mig tøser, er der et bestemt tal, der skal gå op i antal masker? To be continued…..

2 thoughts on “Stædighed betaler sig

 1. Hej Dorte
  Ja det giver mening, men sådan som du skriver det, er ikke sådan som jeg har skrevet det ned…. det må undersøges nærmere…:-? Men jeg skal ikke hækle idag, jeg er for træt, så det bliver imorgen. Men tusind tak for din hjælp. Jeg efterforsker det mere imorgen og så skriver jeg lige… Måske du kan smide en mailadresse til mig, så kan vi skrive mere privat om det?

  Kh

  Deborah

 2. Ja, det er ikke tilfældigt, hvor hullerne kommer. Liselottes opskrift er vist næsten sådan her :

  3 luftmasker, 1stm i første m og herefter 6 stm ( altså 7 stm i de første 7 stm ), *spring 1 m over, 1 stm, spring 1 m over, 8 stm, 1 lm, 1 stm, 1 lm, 8 stm*

  Gentag fra * til * til de sidste 10 m, som hækles som følger:

  Spring 1 m over, 1 stm, spring 1 m over, 6 stm, 2 stm i sidste m.

  Dvs at du har 8 stangmasker mellem hver hulrække : 8 stangmasker – 1 hul – 1 stangmaske -1 hul – 8 stangmasker – 1 hul – 1 stangmaske – 1 hul osv osv ….

  Giver det mening ?

  kh Dorte

Der er lukket for kommentarer.