2. løbsdag

flag-dk-n-s-210407.jpg
Flagene havde “blæsten i ryggen” igår i modsætning til sidste uge

loch-clutha-i-paddock-22040.jpg
“Loch Clutha” – Svends hest i paddocken før 3. års Maidenserie, som den vandt

heste-i-paddock-3-aars-maid.jpg
En “kollega” til “Loch Clutha”

afsidning-sidste-loeb01-210.jpg
Der siddes af og ordnes efter dagens sidste løb

afsidning-sidste-loeb02-210.jpg
Også efter dagens sidste løb

ambulancen-210407.jpg
Den alvorlige del – ambulancen holder fast på banen hele løbsdagen

solen-i-de-groenne-blade-21.jpg
Solen i de lysegrønne blade er noget af det smukkeste

game-boy-og-jason-i-paddock.jpg
Efter løbene skulle “Jason” og “Game Boy” prøve at komme på banen for første gang

Det var lidt begrænset, hvad jeg fik taget af fotos, men når jeg så kommer hjem så er det da alligevel blevet til noget. Det var en dejlig dag, men det var hundehamrende koldt. Godt jeg havde garderet mig med vinterfrakke, tørklæde, sweater og lange strømper. Selv handsker kom i brug. Marianne kom over, og vi skiftedes pænt til mine handsker – hun frøs og var iøvrigt lidt småsløj…
Hun kom over for at se Svends hest “Loch Clutha” løbe. Jeg havde lige stået og fået en sludder med ham oppe ved paddocken og til ALLES store glæde vandt den. Som jeg har fortalt før, så kunne Svend godt bruge lidt positivt, og han var rigtig glad, og fik ovenikøbet en ærespræmie. Du kan se fotos fra vindercirklen på Bent Olsen’s hjemmeside.

Tidligere på dagen havde Helles “Finish First” løbet, og fik en 3. plads, så alt i alt en succesfuld dag. Susanne havde ringet til mig tidligere og sagt, at hun ikke kom, såvidt hun vidste, men måske hun kiggede ned, men jeg skulle ikke regne med det. Og det var fint nok. Hende og kæresten var på vej op for at ride.

Helles “babyer” skulle prøve og ned på banen for første gang efter løbene var overstået og det kom de også. Inden sidste løb, var jeg oppe og hjælpe med at sadle eller rette holde mens helle sadlede. Det blev klaret og tøserne sendt afsted. Det gik fint, så de skal formentlig samme tur næste lørdag. Da dagen så endelig var godt overstået, ville Christine (den ene af pigerne der red de to små på banen og iøvrigt hjælper Helle også) give en øl på “Højen” – lukket, vi kunne ingen øl få. Så sagde helle, at hvis vi havde lyst, ville hun gerne give en øl oppe i byen og det gjorde vi så. Så inden jeg var hjemme, var klokken da 21. Jeg tror ikke, jeg behøver at sige, at jeg var fuldstændig “mast” og faldt i søvn i stolen ret hurtigt….

Idag skal jeg slappe af – helt af. Jeg er stadig træt…

2 thoughts on “2. løbsdag

 1. Hej søde Birgitte

  Håber du får en dejlig tur på Sweet 🙂 Skønt computeren er tilbage, så kan det være, jeg også ser dig på MSN igen. Godt du kan lide billederne.

  Knus D

 2. Hej D.

  Igen en masse skønne situationsbilleder. Og nu kan jeg følge med igen. Har lige fået min computer igen. :d Den har godt nok været savnet.

  Det var en lang dag du havde i går.

  Hav en rigtig god søndag – er på vej ud til Sweet..

  Knus
  Birgitte

Der er lukket for kommentarer.