Dagens sidste indtryk og stort tillykke

blaa-stedmoder-210407.jpg

Dagens sidste indtryk er denne smukke stedmoderblomst, og når det nu blev en pige, så skulle den jo have haft en anden farve, men det vidste jeg ikke, da jeg tog fotoet 🙂 Synes selv det er et meget vellykket foto, men selv et vellykket foto yder den næsten ikke retfærdighed så smuk var den.

Da jeg kom hjem og sank sammen i min stol, var det nyheden om fødslen af en lille Prinsesse, der fyldte nyhederne – nej hvor dejligt!!! Jeg ønskede mig netop en pige. Helt ligemeget er jeg godt klar over 😉 , men ikke desto mindre, synes jeg, det er perfekt, og det synes forældrene jo også, og så kan det ikke være bedre – og så for første gang i 46 år! Wow – stort tillykke herfra til alle implicerede parter!! Det var da en fin afslutning på en i forvejen helt perfekt dag!

5 thoughts on “Dagens sidste indtryk og stort tillykke

  1. Hey søde!!
    Din stedmoder er bare skøn – det er ét af de motiver jeg bare føler jeg MÃ… “låne” til et maleri… Må jeg male det en dag, søde? Jeg vil selvfølgelig oplyse, at det er ud fra dit foto, hvilket vil sige at alle gengivelser af maleriet vil have dit navn på også… hvad siger du?

    Knus
    Lotte

Der er lukket for kommentarer.