Gang med ca. 4

hus-pa-fortunvej.JPG

Inspireret af Anitas indlæg for noget tid siden omkring husdrømme, fik jeg lyst til at vise hende, hvad man får til sammenligning eller rettere, hvad samme størrelse hus, som det hun drømte om, koster her i nabolaget – du kan lige gange med 4 Anita 😉 – Dette hus fordi det er sådan et, jeg godt kunne tænke mig, men køkkenet er en rædsel og passer slet ikke til huset!! 😮 Og fordi det var det, der passede i areal.

6 thoughts on “Gang med ca. 4

 1. 🙂 Jamen det gør du helt sikkert! Nu var det her jo et hus på “kun” 150 kvm, og skal de være større – hvad de ofte er herude, jamen så koster de “lidt” mere….;) Bare godt, du er glad for, hvor du bor. Og jow, det ligger jo et spytkast fra vand og Dyrehaven. Så det spiller da ind.

 2. Jeg havde skam set prisen, men jeg mener… at det er sikkert også så dyrt, fordi det ligger tæt på de gode steder. Jeg er ved at falde ned ad stolen når du siger, at det er i den billige ende!!

  Jeg er så bare endnu mere glad for at bo her, hvor jeg bor. Så får jeg mere for pengene :)>-

 3. :-\ Ikke helt med, hvor du har haft dine små øjne Anita, for prisen står der skam – den er 7.450.000 – Værsgod! :d – dyrt – tjah det er det vel, men det hører til i den “billige ende” herude!!! 😮

 4. Havde slet ikke set indlægget. Sorry!

  Det er megamegamega lækkert!! og dyrt af pommern til. Køkkenet er faktisk udmærket (og nyt), men det er ALT for mørkt til de lyse køkkendrømme jeg har. Rummene er fantastisk dejlige med sjæl – måske lige med undtagelse af “det stribede” rum, men der kan gøres meget med lidt håndværk og en kreativ sans, er jeg sikker på.

  Et hus jeg ville gi’ min højre arm for at få fingrene i, men som kun kan være ét på drømmeplan. Prisen er sikkert også skyhøj fordi det ligger i Charlottenlund. Tæt på Dyrehaven osv. 😉

 5. Ja det er et dejligt hus – 🙁 desværre er der en tendens til at selv de kønneste af den slags rødstenshuse pudses – x( lur mig om ikke de kunne finde på det med det her også. Synd og skam, ligésom den rædsel af et køkken de har smækket i :-& . Og det har garanteret kostet “en bondegård”.

 6. Wauv det er også et skønt hus, og beliggenheden er helt sikkert en af de bedre, prisen er dog stadig dobbelt op for hvad vores vil indkomme på nuværende tidspunkt. Så jeg bliver her, selv om området deroppe er et af de steder jeg sagtens vil kunne trives:)

Der er lukket for kommentarer.