Ren hygge

finish-first-og-helle01.jpg

finish-first-og-helle02.jpg

jason-spiser-jord01-210407.jpg

jason-spiser-jord02-210407.jpg

Som sagt var Helle kommet, da jeg kom tilbage fra min gåtur. så blev der nusset, gået tur, longeret og gået tur igen. Ren hygge!

På billedet ovenover er det “Jason” (som har skiftet navn), der finder stor fornøjelse i at spise jord. Det gør hestene for at få de mineraler de skal bruge. Ofte får de en sliksten som det hedder til at klare den del af ernæringen, men det er naturlig adfærd, som selvfølgelig optræder. Iøvrigt er hestemulen et meget følsomt “instument”, der kan sortere de mindste ting fra. Øverst er det “Finish First”, sammen med Helle, som intereseret følger med i, hvad der sker rundt omkring. Som det ses, er han en fantastisk smuk hest.

Da alle var puttet og affodret blev det tid til at suse hjem i bad, og få lidt frokost inden løb senere, hvor “Finish First” iøvrigt skulle starte.