Galopsport på deborah.dk

Jeg har p.t. en gruppe på Igroups der omhandler galopsport og fuldblodsheste. Den gruppe nedlægges pr. 15. maj, hvorfor der nu på deborah.dk er flere links, der omhandler galopsport/fuldblod. Jeg vil ikke skrive hverken mere el. mindre om emnet, end jeg hele tiden havde tiltænkt, men vil nu lige oplyse, om at der er flere links til rådighed, og måske kommer flere endnu. Linkene kommer op i tilfældig orden, så kom tilbage og se om ikke der skulle være noget nyt, næste gang du kommer forbi. Gruppens medlemmer har selvfølgelig fået besked, og også om bloggens tilstedeværelse. Således håber jeg, at de og andre galopinstereserede kigger forbi. Under kategorier er der en der netop hedder galopsport/heste. Så det skulle være let, hvis det kun er det, man kommer efter. Så har du ikke opdaget bloggen før nu, så velkommen til.