Love Smart af Dr. Phil

love-smart.jpgJeg havde med stor forventning set frem til at læse denne bog, den seneste i rækken af Dr. Phil bøger. Nu havde jeg lånt den på engelsk, fordi det et eller andet sted virker forkert på mig, at læse Dr. Phil på dansk. Helt bortset fra, at da jeg bestilte, var den slet ikke kommet endnu på dansk. Og jeg har intet forståelseproblem. Jeg har dog et problem med at få læst hurtigt nok for tiden, for jeg nåede altså kun halvdelen af bogen inden jeg måtte aflevere igen, og jeg kunne selvfølgelig ikke genlåne, da den meget naturligt er efterspurgt.

Jeg må sige, at udfra det, jeg nåede at læse, er det absolut en bog jeg vil anbefale. Som altid i hans bøger masser af HELT KONKRETE råd til, hvad man skal gøre, og ikke gøre. Lige til at gå til og ingen snakken udenom el. så højtravende at ingen kan følge med. Her kan alle følge med, og hvad mere af – det ér gode råd, og gode anvisninger. Jeg skal helt sikkert, have læst resten og måske jeg endda vil gå så langt som til at ønske mig bogen – det er jeg slet ikke sikker på, ikke kunne forekomme. Og med mine pladsproblemer på den front vil man vide, at det kun er rigtig gode bøger (i mine øjne) der får lov at blive købt, for jeg har ganske enkelt ikke plads til andet – så jow, gå du bare ud og læs el. køb “Love smart”. På dansk hedder bogen “Find ham du vil have, og gør ham du har elskelig”

Iøvrigt har jeg også læst næsten hele hans bog “Aldrig mere vægtproblemer”, men det er en bog, man i den grad selv skal have, for det er et større projekt, man skal igang med. Men også meget konkrete råd og anvisninger.

Nu fik jeg da rodet mig udi at låne en bog, der kun har 7 dages udlån, så jeg skal skynde mig at læse den. Men jeg plejer at være ret vild med denne forfatterinde, så jeg må læse indimellem, at jeg hækler!