Udhvilet

Ja, jeg synes jeg har fået sovet godt og føler mig rimeligt frisk her til morgen. Jeg skal endelig have begyndt på hækleriet igen idag, og se om jeg kan knække koden på det dumme mønster. Jeg nægter at give op! Her til morgen har jeg fået klaret opvasken og skal have morgenens pulver og noget kaffe. Støvsugeren og gulvskrubben skal også i sving på et tidspunkt – så kede mig – det har jeg bestemt ikke tid til. Dagens cykeltur lader jeg så være motion med støvsugerne idag. Jeg var helt radbrækket igår, og er jo desværre nødt til at økonomisere med kræfterne. Jeg skal have smidt min phønixpalme ud. Den står ellers så flot på en pidestal jeg har, men af uransagelige årsager, er den altså gået ud. Den må snarest erstattes af noget andet el. en anden…gad vide, om det er fordi den ikke ville have gødning…Jeg må konsultere eksperterne, når jeg skal udskifte.

pelargonie-i-potte-230407.jpgSom det ses er perlargonierne godt fremme efterhånden. Når man tænker på, at de for ikke længe siden kom op fra kælderen og ligende udslukte pinde, så er det da fantastisk at se dem nu. Grunden til at jeg lige fotograferede denne, er potten den står i. Det er en meget gammel potte. Hvor gammel ved jeg ikke, men den var en af flere, jeg overtog med mit første hus på Falster. Der var der en overflod af gamle potter, som man herinde ville betale en formue for. Jeg fik dem gratis, og så var der denne som var en ren guldklump. Desværre er den revnet, men den har da holdt siden 1997 nu, så mon ikke den bliver ved med det, hvis jeg passer godt på den, det håber jeg.

pelargoneblade-230407.jpgpotte-close-up-230407.jpg