En BH til Camilla

bh-til-camilla.jpgNu er jeg klar på, at DR’s budget i forvejen er spændt til det yderste. Men nu er denne udgift i en størrelsesorden, hvor jeg ville mene, at det skulle være overkommeligt.

Jeg kom til at se DR’s nye haveprogram “Camilla Plum i haven” forleden. Det var ikke min hensigt, og jeg skal love for, at jeg hurtigt kom derfra igen. Nu er det sjældent bryster i fri dressur er et kønt syn, når man når over en vis alder. Og hvis man så tilmed har en del barm, så er det slet ikke kønt, og det bliver endnu mindre kønt, når man har en gennemsigtig bluse på. 😮

Helt ærlig DR – jeg ved godt, at Camilla Plum, aldrig har være udråbt til sex-symbol, og sikkert ikke ønsker det, men lidt minimumskrav til fremfærd må der godt være. Iøvrigt har jeg meget svært ved at se, hvad vi overhovedet skal med Camilla Plum, når vi har Søren Ryge som gør det MERE end fortræffeligt? Ikke et ondt ord om Camillas kogebøger, de er nemlig gode, men hun egner sig ikke til skærmtrold – slet ikke! Skulle vi endelig have en kvindelig pendant til hende er der masser af alternativer. Isabella smiths gode udsendelser, forsvandt desværre fra skærmen igen. Dem kunne jeg rigtig godt lide, og så var hun sød og se på 🙂

10 thoughts on “En BH til Camilla

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Pingback: Deborah's food and something

 3. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Kvindekamp på forskellige planer

 4. Helle – Vi er ihvertfald enige om, at både Søren Ryge og Isabella Smith, er gode på skærmen. Med hensyn til Camilla Plum, ændre jeg ikke holdning. Der skal være plads til forskelligheder, men derfor kan man godt tage en BH på, når man nu insisterer på, at komme på skærmen.

  Jeg har ikke set Bonderøven endnu, men det kan godt være, jeg får det gjort. At gå op i mange ting, kan jeg ikke se gør spor eller at prøve sit bedste på at se lidt godt ud – så godt som muligt. Det klæder de fleste – Formentlig også Camilla Plum! 😀

 5. Jeg deler slet, slet ikke denne mening, tværtimod.. 😕
  Jeg har fundet rigtig meget inspriration til haven og køkkenet i form af Camilla Plum´s yderst fortrinelige programmer, som jeg har set op til flere gange, bl.a også på nettet.. Det er en kvinde med begge ben solidt plantet på jorden, og der er ikke så mange dikkedarer over hende.. Alle kan deltage på dette plan, lige fra begynderen.. Og det er nu immervæk ikke hendes barm man skal fokuserer på, men hvad hun giver fra sig af viden.. Hun virker til at være et rigtigt dejligt menneske som hun tør stå frem og være sig selv.. Hatten af for Camilla Plum, hun har min største respekt og kompliment. Jeg nyder virkelig alle hendes programmerog jeg sluger dem råt!!!
  Søren Ryge har sin måde at gøre tingene på, intet dårligt om det, men der skal også være plads til andre.. Camilla Plum er helt klart min favorit!!!
  Jeg ville også gerne have Isabella Smith tilbage på TV igen, hun er også inspirerende, men på sin måde.. Der skal gerne være lidt for enhver smag.. 🙂
  Bondenrøven (Frank) er også smadder god.. Ham må man virkelig også tage hatten af for.. Kun 24år, og have så stor en viden/videbegærlighed om gamle landbrugs traditioner og gør-det selv.. Dejlige inspirerende programmer han ogaå laver.. Dem nyder jeg så sandelig også..
  Og endnu engang, lad dog være med at gå så højt op i hvordan folk klæder sig, sålænge de/man opfører sig ordentligt.. Liver er for kort til at gå op i sådanne petitesser.. Ingen er perfekte, heller ikke jer, eller mig for den sag skyld.. Så hold dog op med alt det ævl, og få jer dog et liv med mening og indhold…!!! 😉

 6. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Bare bryster

 7. Jeg tror da lige jeg skal ind og kikke på det program, lyder (ser) interesant ud ellers 🙂
  Kan godt huske Isabellas programmer, de var faktisl hyggelige.

 8. Godt ord igen… BH er nu engang tit mere sexet end uden… Ligesom piger på stranden med bikinier som overlader lidt til fantasien er bedre end topløse – bundløse! Det er nu en generel rar ting ved de thailandske strande, det er faktisk ikke tilladt at være topløs! Selvom man alligevel ser mange vesterlandske piger – kvinder – ældre damer som ikke overholder dette og fremviser deres atributter… på godt og ondt! 😕

 9. ALtså du må dokumentere med screenshots, hvem er Camilla Plum??

  Jeg kom engang til at flippe forbi et haveprogram med ultrasoen Puk elgaard, og der var også frit udsyn til mælkeaggreaterne, jeg vågner stadig badet i koldsved ved tanken indimellem.

Der er lukket for kommentarer.