Kapitulerende kompromis – uden bølger

strikketoej-240407.jpg

Suk -det var det her hækleri! Mig og tal (masker), der skal gå op – glem det!! 😮 Jeg sad fra kl. 12 til ca. 15 og baksede med at få det her bølgemønster til at gå op. Jeg kan ikke få det til det! Det var det nedtrykkende resultat af mange, mange timers frustrende kamp med huller, masker og mønster. Enten så passede maskerne og så passede hullerne ad hulen til el. omvendt. Til sidst var jeg grædefærdig.:((

Konklusionen blev, at det her altså skulle være sjovt, og så måtte det blive UDEN bølger i første omgang. Og når jeg så har en hjælper engang, så kan det være, vi kan få styr på de bølger. Og hvis ikke, så er der ikke noget at gøre ved det. Jeg synes nu også, det er pænt sådan her, selvom det var bølger som disse og disse jeg drømte om – nogengang må man nøjes med drømmen! 🙁