Oprydning

ugeblade-240407.jpg

Dagen har stået på oprydning og rengøring – og ikke mindst på vanding af blomster. En stor del af oprydningen har gået på at få taget det ud af mine bunker af blade, jeg skal bruge og så få dem smidt ud. Jeg har en kedelig tendens til at gemme dem, til jeg er ved at drukne i dem. Jeg er ikke færdig, men det kommer. Ellers har jeg prøvet at bestille de her altankasser, hvilket ikke vil lykkes, for deres møgside virker ikke ordentligt, så nu må jeg ringe imorgen. Jeg har smidt en mail, men de har ikke svaret.

Har fået ringet til en dame, om en liste med derbyvindere gennem tiden. Det var intet problem, og hun tager den med til mig på lørdag på banen. Pænt af hende og fint, at vi kan hjælpe hinanden.

På opfordring har jeg nu fået lavet mig en Flickr konto, kun basis men som sagt af andre, kommer jeg nok til at lave en opgradering. Nu skal jeg så bare have styr på sorteringen. Iøvrigt kommer mine fotos ind på en forkert dato i det program der fulgte med til sortering af billederne og når man uploader til computeren. Så jeg skal have undersøgt om datoen står rigtigt i kameraet. Det kan den næsten ikke, når jeg er 2 dage bagud. Det gør ikke jobbet lettere!!! 😮

Har også fået sendt noget materiale til en veninde, jeg har lovet hende længe, og så har jeg selvfølgelig fået et dejligt langt varmt bad. Jeg satte mig i stolen og skulle sortere blade, og så faldt jeg i søvn og vågnede 17.30 – hvilket vil sige, at jeg har sovet det meste af eftermiddagen væk. Nu vil jeg gå ind og sætte migl lidt igen. Hovedet har det ikke så godt idag, sikkert også derfor jeg har sovet så meget.