Pink power igen

pink-power-igen-240407.jpg

Her til morgen var en dejlig overraskelse at min fine kaktus igen har tænkt sig at berige mig med sine powerpink blomster. Det måtte jeg lige skyde – igen. Jeg kan ikke helt forstå mit kamera, for lyset var ikke problemet her til morgen, så må det være noget med, hvor tæt jeg går på, for flere af de fotos jeg tog var igen grynede! :-\ Men det er nok mig, der skal sætte mig mere ind i tingene. Jeg har faktisk ikke fået læst i den brugsforvirring sådan rigtigt endnu. Kunne være man skulle…Men det her er da ikke så ringe endda 😉

Dagens plan hedder rengøring og det af den alvorlige slags – og så skal der vandes blomster, bestilles altankasser og så skal jeg have læst i den bog, jeg lånte forleden, for den skal altså læses på 7 dage. Den tegner også rigtig godt, så jeg må hellere komme i omdrejninger…. med det hele – see you later!

1 thought on “Pink power igen

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Skarphed

Der er lukket for kommentarer.