Flickr

hyacint.jpgJeg har nu fået mig en Flickr account, og jeg er der som deborah.dk så hvis du har lyst til at se mine fotos ved du så nu, hvor du skal lede efter mig. Jeg har prøvet at finde ud af, hvordan jeg til føjer kontakter med mere, men indtil nu er det ikke lykkedes mig. Så hav tålmodighed, jeg skal lige finde ud af det – og jeg undskylder, hvis jeg har sendt dig en invitation, jeg ikke havde behøvet at sende – der må være en måde at tilføje på? Jeg mangler også og finde ud af, hvordan jeg får sådan et vindue på bloggen – men det kommer måske kun med Pro-account?

Fotos er lidt fra Arkivet og før mit digitalkamera, og dog, disse er fotograferet over med det 😉 De er fra tiden i mit første hus, og begge planter var i min have. Syrenen var der allerede og rosen købte jeg – er den ikke smuk?

rose.jpg

7 thoughts on “Flickr

 1. Man kan ikke både blæse og have mel i munden… :d/
  Teksten vil til tider opføre sig sådan når den er defineret “justify” (ligestillet) i dine blogposter…

 2. Ih, hvor er I søde altså 🙂 Med hensyn til Højre/venstrestilling af fotos, ja så virker det firnt, bortset fra teksten som spreder sig??? New problem 😉 – Med hensyn til at tilføje venner, så har jeg fundet ud af det – og Ole, jeg takker for venlig assistance som altid 😉

 3. Jeg har lavet koden til dig – med den rette linkfarve og alt… Nu skal jeg bare vide hvor i menuen den skal indsættes…

 4. Roser ér sindsygt smukke, jeg kan bare ikke pleje dem, til gengæld har vi købt 2 små syrentræer der forhåbenligt vokser sig store og blomstrende:)

 5. Gå til den person du vil tilføjes profil, herfra er der et link hvor du kan tilføje personen til dine kontakter…
  Det “vindue” du snakker om må være et såkaldt flickr-badge. Selv bruger jeg et plugin til WordPress der hedder flickrRSS, men du kan også bare vælge at bruge flickrs egen mulighed som findes her.
  Godt at se at du fik klaret problemet med højre- venstrestilling af billederne også…

Der er lukket for kommentarer.