Nyt kontra gammelt

raekkehuse01-250407.jpg

raekkehuse02-2504071.jpg

Jeg har herfra lejligheden udsigt til nogen flotte tage. De tage sidder på nogen fine gamle rækkehuse. Hvis jeg skulle have et hus, kunne det godt være sådan et – nej lad være at spørge om prisen, den tør jeg slet ikke tænke på! 😮 De her huse, har nogen kønne gamle tegltag. Nu er det desværre sådan, at de vel (?) har en alder, hvor de er ved at være modne til en skiftning. Jeg tænker ikke, man skifter tag, hvis ikke det er nødvendigt. Faktum er, at der er flere, der har fået skiftet, og som det ses, flere undervejs. Og jeg er klar over, at er det utæt og trænger, jamen så skal det gøres. Jeg ser bare med vemod på, for ligemeget, hvordan jeg vender og drejer det, så ér de gamle tage altså pænere! Og udsigten fra min lejlighed, bliver snart til lutter nye tage – langt fra så dekorative som de gamle. Det synes jeg ihvertfald ikke, men døm selv.

raekkehuse03-nyt-tag-2504071.jpg

raekkehuse04-2504071.jpg

2 thoughts on “Nyt kontra gammelt

  1. Pia, jeg har også prøvet et utæt tag i mit gamle hus, så fortæl mig om det 🙁 Overhovedet ikke noget at grine ad, hvis det regner ind 😮 I know, but stil…

  2. Jeg kan på sin vis godt give dig ret, gammelt har en historie vi gerne vil kende, men gamle tage når også en alder hvor de ikke kan modstå det samme som de kunne engang, jeg taler desværre af erfaring. Jeg har stadig et gammelt tag, men hvor kunne det godt trænge, tænker jeg hver gang en storm har fået et af teglene til at knække eller glide lige så stille ned, suk:(

    Jeg kan ikke lige se hvilket slags tag de der er ved at lægge på, men ser man dem rigtigt så er der meget forskel på kvaliteten af tagsten og dermed også på synet af det.:((

Der er lukket for kommentarer.