Skarphed

lyseroed-blomst-01-240407.jpg

Jeg forstår det ikke. Jeg havde idag taget flere blomsterfotos, og de eneste 2 der var i nærheden af at dú, er de her to. Og selv dem, er jeg ikke 100% tilfreds med. Skal man ikke bruge makro funktionen, når man skal tæt på, eller skal man kun bruge den i nogen situationer? Her er det ihvertfald ikke lys, der mangler. Så hvad går så galt for mig? Det blæste lidt, så kan det være der den hænger i det her tilfælde? Jeg synes bare ikke, det forklare de andre dårlige “skud” jeg lavde af en maghonibregnes gule blomster, som blev helt ubrugelige….Det er jo irriterende, når motivet er godt nok.

lyseroed-blomst-02-240407.jpg

Jeg er begyndt at spekulere på, om det er kameraet, men nej, det er jo lykkedes, så…vi skal nok bare finde “fodslav” el. hvad mener du? Kameraet er nyt og fint, og tager jo gode billeder, som det ses på resten af dem jeg har taget idag. Men jeg vil altså også kunne tage billeder som dem her. Vi har iøvrigt samme kamera, så det skulle kunne lykkes. Skarphedtip efterlyses hermed! 🙂

5 thoughts on “Skarphed

  1. Det kan meget vel skyldes blæsten, at billederne ikke er blevet helt klare. Dit Canon kamera burde være ok. Der er meget tab ved digitalfoto, men til gengæld er forsøgene gratis. Jeg tænkte på, du skal zoome helt ud, når du bruger makro funktionen. Det læste jeg engang i en af mine manualer. Ved ikke om det kan hjælpe dig.
    Jeg har selv 3 Canon kameraer og et Sony, jeg er glad for hver og et.
    Helt og lykke med fotograferingen.
    Hilsen Kaja

  2. Ja, jeg har prøvet at tage uden marko, og det er også gået godt, og idag gjorde jeg den fejl, at jeg IKKE tog både med og uden makro 🙁 Og som du siger Ella, det øverste, er meget okay helt sikkert. Og det er formentlig mig der skal øve mig. Også tak til dig Andrea. Michael, din ene kommentar var røget i maskinhuset til bedømmelse (er ikke sket før?), så jeg forstod selvfølgelig ikke, hvad du mente, før jeg havde set den – Tak for jeres hjælpsomhed – sætter stor pris på den:)

  3. Det øverste er meget fint, Deborah – og du har ikke blitz på vel? Der skal tages mange billeder til papirkurven, når man øver sig 🙂

  4. Har du prøvet at tage billederne uden makro-funktionen slået tl… Bare for sammenligningens skyld?

Der er lukket for kommentarer.