Altandrømme

garbo-og-planter-pa-altanen.jpg

Jeg har talt om de her altankasser, jeg ville købe. Jeg prøvede over nettet forleden, men deres system var “i udu”. Jeg havde tænkt på at ringe o.s.v. Men idag blev jeg så forårskåd, efter at have læst en masse om haver og en artikel om altaner, som jeg fandt på Slotshaven Ulriksdals blog.

Man skal jo starte et sted, så jeg startede med at at gøre rent derude. Senere kom min far med bilen og tæt på hvor han bor, fandt jeg alle de planter, jeg tror, jeg skal bruge, og købte dem for under 200 kr. – så det var da overkommeligt. Oveni købte jeg en stor pose jord (du kan ane den under planterne 10 kr.- for 50 l). Som I kan se, synes “Garbo” helt bestemt, at hun skulle hjælpe..

blomsterindkoeb-260407.jpg

Så var der indkøb af altankasserne tilbage, og jeg endte hos min lokale, hvor jeg betalte, hvad det ville have kostet mig på nettet, fordi hun på egen foranledning var så sød at give mig rabat. Og så ved jeg, at jeg får varer, der er 100% iorden.

Jeg har støvsuget hele hyggetn grundigt, og har været nede i byen igen for at hente kasserne, eftersom der skulle bores hul i dem – også en service, der var svær at få andre steder. Og så synes jeg lige, I skulle se, hvordan min udsigt ser ud i forhold til et stykke tid siden.

udsigt-mod-syd01-260407.jpg

udsigt-mod-syd-260407.jpg

1 thought on “Altandrømme

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Skønhed i svøb

Der er lukket for kommentarer.