Blomster og bomber

engelsk-pelargonie05-260407.jpg

engelsk-pelargonie01-260407.jpg

Jeg fik som sagt købt både blomster og altankasser. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg ville vente til imorgen med at plante dem til. Havde lige siddet og sludret lidt på sms, da helvede brød løs. Der var udrykninger en masse og lyden kom ned mod mig. Nu er har på den led da heldigvis normalt fredeligt, hvorfor man jo også studser, når der så endelig sker noget. Det var lige ovre på den anden side af banen. Nu vidste jeg jo ikke på det tidspunkt, at det var en bombetrussel. Men udfra det arsenal af kørertøjer der mødte op, havde jeg det på fornemmelsen. Desværre er stationsbygningen i vejen for et godt udsyn, men man kan godt lige ane, de kommer drønene med blå blink og det hele. At der så var spærret af ned til stationen forstærkede jo mistanken om, at det rent faktisk var bomber. Jeg skulle ned og hente altankasserne som stadig lå i bilen. Da jeg kom ned, så stod der en (iøvrigt rigtig flot 😉 ) politimand på den anden side af banen (på min vej), og hvad var så mere oplagt end bare at spørge ham. Det gjorde jeg og det var jo som jeg mistænkte. Kort efter var de heldigvis kørt igen, uden noget el. nogen var sprængt i luften. Om de fandt noget, ved jeg ikke, men skal fortælle, hvis jeg ser noget om det.

engelsk-pelargonie03-260407.jpg

engelsk-pelargonie02-260407.jpg

engelsk-pelargonie04-260407.jpg

Har iøvrigt fået en hyggelig sludder med en ny underbo, som skal bo i stuen, hvor en ældre dame har boet. Hende der flytter ind kender jeg en smule, og har ofte talt med hendes søn. Han er rigtig kær. Hun bor længere hende i ejendomme, øverst som jeg, men flytter så i stuen for at få haven. Hun er rigtig sød, og hun sagde, at hun synes, vi skal grille, når hun er komme iorden. Det lyder da godt ligesom hun planlagde housewarming. Dejligt med søde mennesker.

Efter lige at have været forbi den nye underste bo, gik jeg op og plantede altankasser til. Det skal nok blive rigtig flot. Selvfølgelig kunne jeg ikke gøre det uden at få jord ind i lejligheden så støvsugeren måtte lige frem nu her. Nu gider jeg heller ikke mere, og er træt. Men dejligt at få gjort alt det. Imorgen planlægger jeg at slappe af, inden det går løs på banen hele dagen på lørdag.

Iøvrigt har jeg nu fundet ud af, at når jeg fotograferer makro, så har ISO-indstillingen også noget at sige.

bombetrussel01-260407.jpg

bombetrussel02-260407.jpg