Syge, syge mennesker

corbis_pp_crimes_that_shook_no_dk.jpg

Foto: Corbis, DCI

Jeg ser jo “Crime night” hver torsdag på Discovery Channel, og synes det er spændende med opklaringen. Nu er de startet på en nye serie om “Forbrydelser, der rystede verden”. Der har været om det engelske par West, der myrdede unge piger, og endda deres egne børn. Igår var det om Dennis Rader, og her kan du læse hele hans historie og historien om opklaringen af hans mord. At noget menneske kan være så dybt psykopatisk, går over min forstand, og Gudskelov for det, men altså det er uhyggeligt. Du kan se, hvor uhyggelig han er og hvor distanceret han er fra sine gerninger i en videooptagelse, der er på siden her, hvor du også kan læse om sagen. Han kommer aldrig udenfor et fængsel mere, og det skal vi vist være mere end taknemmelige for.