Jockey Club Cup dag

det-nye-stakit-280407.jpg
Det nye stakit, er blevet færdigt

fantastiske-knopper-280407.jpg
Nogen fantastiske knopper på vækst ved stakit mod banen

morgentraening-280407.jpg
Morgentræning

hyggesnak-pa-vej-tilbage-28.jpg
Hyggesnak på vej tilbage

finish-first-280407.jpg
“Finish First”

jason-og-finish-pa-den-rigt.jpg
“Jason” og “Finish” – dennegang på den rigtige fold

trae-pa-bunkeren-280407.jpg
Træet der vokser på toppen af bunkeren

ritmester-buste-i-padocken.jpg
Busten af Ritmester G.A. Clauson-Kaas (stifteren af Klampenborg Galopbane) i Paddocken

klokken-i-paddocken-280407.jpg
Klokken der ringes på, når der skal siddes op

hestepiger-slaeber-meget-28.jpg
Hestepiger slæber meget – både bogstaveligt og i overført betydning

rejseboksene-ned-mod-banen.jpg
Rejseboksene ned mod banen

restaurant-hoejen-280407.jpg
Restaurant “Højen”, hvor jeg som regel er

rideudsstyr-01-280407.jpg
Lidt forskelligt rideudstyr i butikken på banen

rideudstyr-03-chefneyer-28.jpg
Chefnyer – et specielt bid, man trækker hestene i

orange-blomst-ved-hoejen-28.jpg
Orange blomst i bed ved “Højen”

pa-vej-i-paddock-280407.jpg
Jockeyer på vej i paddock efter klokken har lydt

trans-vision-i-paddock-2804.jpg
“Trans Vision” i Paddock

per-a-graaberg-pa-vej-op-pa.jpg
Per Anders Graaberg på vej op på “Trans Vision”

oploebet-1-loeb-280407.jpg
Opløbet i 1. løb

cockerspanielhvalp-origina.jpg
Cockerspanielhvalp

ukrudsplanten-280407.jpg
Tænk engang hvor smuk en ukrudtsblomst kan være

ukrudsplanten-closeup-28040.jpg
Her tæt på

Det har været en lang dag, men en dejlig dag – igen! Jeg var nede på banen allerede kl. 7.15. “Garbo” havde sørget for, at jeg ihvertfald ikke sov over mig 😉 Nå, jamen så kunne jeg jo ligeså godt drikke kaffen på banen (havde bilen), så jeg gjorde mig færdig og tog afsted. Sad og så en masse arbejde. Lidt i bilen, men det er ikke helt det samme som når man står derude, og kan høre dem komme galoperende…hm! Det giver vel mere en følelse af næsten og ride selv. Og når man har prøvet det, så forstår man nok, hvad jeg mener, men dejligt var der imorges. Det var ikke helt så varmt som jeg havde forventet, og når man står stille, så bliver man altså stadig kold. Så jeg suste lige hjem efter en jakke – “just in case”. Det blev jeg glad for senere, da det øsede ned, og blev ret så koldt. Da løbsdagen endelig sluttede kom solen selvfølgelig igen!:( Og så huskede jeg da på den her kikkert jeg har. “Right” – tror I jeg kunne finde den, da jeg så kom hjem – Nope!:o Jeg aner ikke, hvor jeg har lagt den. Og huske, om jeg har set den efter flytning kan jeg heller ikke, så den kan vel ligge i en kasse et sted. Hm! Det bliver måske næste år så! Suk!

Da jeg kom tilbage var Helle og René kommet og de skulle ned og gå stærkt på “Finish” og “Jason”, så jeg hjalp dem med at strigle og blive klar. Så drog de af, og inden havde Helle sagt, at jeg godt måtte tage “Game Boy” ud og græsse, hvis jeg havde lyst. Jamen det ville jeg da gerne, for man kan godt se arbejer samtidig med at man går i solen og græsser med hest. Nu er der lige det ved det at han ikke er det mest samarbejdsvillige, så bare så simpel en ting som at få dæknet af ham er altså besværligt, men det lykkedes da til sidst, og vi kom ned og græssede. Da de andre efter veludført gerning kom tilbage sluttede de sig til os. De tre banditter står rejseboksene, som skal bruges af tilrejsende heste, og skal således flytte når der er behov. Det var der idag så de kom på fold.

Da det var gjort så kørte Helle hjem i bad, og jeg blev. Jeg havde besluttet at jeg ikke gad suse hjem. På det tidspunkt var klokken allerede 12.30. Jeg havde så galt taget en bog med, jeg kunne læse i, men den fik jeg da aldrig brug for. Jeg gik ned mod banen og tænkte, jeg passende kunne tage lidt fotos og sådan.

Der var mange spændende løb idag. Dagens første løb var især interessant, fordi Mariannes anden hest “Tbird” skulle starte. Han fik en 4. plads, så det var fint. Dagens andet løb blev vundet af en utroligt smuk hest – “Kronhjort”. Jeg er ikke vild med navnet, men hesten er som sagt rigtig lækker. Dagens 4. løb var også interessant, og især også fordi “Paramax” var med der. Susanne skulle trække. Efter løbet, var jeg ret sikker på, han lige nåede en 2. plads, mens Susanne mente at han blev 3. Jeg skulle med Helle op og give “Finish First” og “Jason” dækkener på, for nu var det begyndt at regne – meget! På vejen mødte vi så “Paramax”, Susanne og Thomas, og jeg fik skisme ret, han blev 2. – Så tillykke med det. Næste løb var det en gammel kending af mig, der var spændende “Marron”, som gjorde sig i den grad heldigt bemærket! Han var 1. og 2. hele vejen og endte med at vinde – rigtig flot og stort tillykke til hans ejere med det! Det fik jeg da også sagt til dem senere. Næste løb var maidenserie, og dermed noget ukendt territorie. Og dernæst hovedløbet “Dansk Jockey Club Cup”, som var meget spændende. “Calistoga” vandt, men “Tertullus”, “Sibelius” med flere, hørte man ikke noget til da det gjaldt. Sidste løb var lærlinge og amatørhandicap, men på det tidspunkt var jeg så kold, at jeg ikke rigtig fulgte med. Det er sjældent jeg har det sådan, at sidste løb, godt på få en ende. Det havde jeg idag, fordi jeg frøs. Dernæst op og tage heste ind fra fold, og fodre og putte dem, og SÃ… hjem i bad og få lidt mad. Jeg satte mig i den store stol, og gik ud som det berømte Julelys, og vågnede her kl. 22. Nu er klokken mange, og jeg tror, jeg og min seng har godt af hinanden nu. Men dethar været en god dag, og jeg har mødt mange søde mennesker, og talt med mange idag også. Rigtig hyggeligt, og ikke mindst fik jeg også endelig min liste med derbyvindere fra Dorte. Den skal jeg have omformet, og så ligger jeg den ud her, så snart jeg har gjort det. Tak til Dorte!

Imorgen skal jeg en tur i Metro med min hr. fader, og jeg skal hente ham 9.30. Kan I sove godt…

3 thoughts on “Jockey Club Cup dag

  1. Tusind tak Marianne, det luner med opbakning og søde ord – dejligt! Ja solen gemte sig lidt på et dårligt tidspunkt, men så dejligt det er idag. Også rigtig god søndag til dig.

  2. Ja Det vil jeg også sige. Dine bilelder af blomster tæt på er belevt meget bedre. Sikke en dag, solen kunne da godt være kommet lidt før 😉
    Rigtig god søndag til dig

Der er lukket for kommentarer.