Metro, blomster, banen og frokost


Morgenen startede med, at jeg fuldstændig smadret vaklede ud af sengen. Jeg var mast, dels p.g.a. igår, og så fordi jeg måtte tage smertestilende igår. Det er aldrig godt. Så jeg var mere død end levende, hvorfor jeg også kun tager dem, når jeg har virkelig ondt, for man bliver sgu helt bims af dem.

Nå, men da jeg endelig kom ned på gaden så jeg vores andet træ hernede. Eller retter det 3. af de blomstrende vi har. Vi har magnolien, en Japansk kirsebær og så det her træ, som jeg ikke ved, hvad er, men måske nogen derude gør. Kønt er det ihvertfald, og alle står lige udenfor mine vinduer. Det er da skønt. Så jeg tog lige fotos af det.

Så var det videre til Metro, sammen med min fader. De havde procenter på planter/blomster idag. Jeg skal hilse og fortælle, at vi ikke var de eneste, der havde fået samme ide. Men det gik nu meget smertefrit. Far fik købt sit, og jeg skulle jo egenlig ikke have noget, men “kom da til” at tage lidt med hjem også.

Da vi var vel sluppet ud derfra, kørte vi hjemover, og far ville så give frokost på Ordrup Kro, når vi kom hjem. Han ville have gjort det derude, men kom fra det. Men fint, for jeg ville hellere på kroen. Jeg klovn glemte selvfølgelig at tage fotos af den lækre mad – sorry guys. Jeg har i visse situationer ikke vænnet mig til, at jeg bare kan knipse løs. Men i må tro mig på ordet, at det var meget lækkert. Men der var sild, mørbradbøf med bløde løg og argurksalat, Æg med karrysalat og bacon og en fiskefillet, og brie og alm. ost. Vi kunne ikke rokke med ørerene bagefter. Vi fik hver en øl, og bagefter stod den på vand. Vi kom iøvrigt for tidligt, og således ville jeg gerne lige vise far banen og have han skulle se hestene. Så vi kørte derned og ventede på åbning for frokost. Dernede så vi lidt arbejde, så det var fint, at far også fik det at se. Og så mødte vi Bent, som ligesom far er fra Jylland, så det fik de lige en sludder om. Vældig hyggelig fyr ham Bent, han er altid god for en sludder.

Jeg glemte iøvrigt at ønske ham tillykke med “Kronhjort” igår, så hvis du læser med Bent – TILLYKKE!! 🙂 – Nej jeg skal huske at sige det, når jeg ser ham igen. Han var ude og gå tur med en af sine heste. Dejligt at se.

Således har det være en hyggelig morgen og en dejlig frokost. Jeg var træt i forvejen, så lidt dejlig frokost og en øl gjorde mig ikke mindre søvning, så sofaen kaldte selvom jeg burde have gået på altanen. Så blev det altså sofaen, og jeg fik da også en god lur. Nu vil jeg gå ind og få en kop kaffe og slappe lidt af med fjernsynet. Og så håber jeg at I også har haft en god dag.

Opdateret: 11. oktober 2020

3 thoughts on “Metro, blomster, banen og frokost

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Vinduespudsning

  2. Efter sådan en start på dagen ville jeg være slået i gulvet efter en halv af den der øl:) Men hold op hvor den lur bare er ekstra skøn når man føler at dagen har budt på ting og sager inden:)

Der er lukket for kommentarer.