At røre et hjerte

Er det største man kan. Det formåede Jacob Holdt at gøre ved en KKK leder i sådan en grad, at han opgav klanen, og måtte bøde med næsten sit liv, og blev banket invalid af det. Det var stort at se, og jeg ville have forsvoret det. Men på den anden side, hvis man “trykker på de rigtige knapper”, bliver folk vrede – og han var vred!

Tænk engang nu prædiker han og sidder invalideret i en kørestol fordi han forlod klanen. Det rørte mit hjerte. Det viser, at det aldrig er for sent og selv nogen af de mest forhærdede kan nås…Der er håb for verden omend i små glimt – dette var et af de større!

2 thoughts on “At røre et hjerte

  1. Nej det er lige det. Faktisk endte filmen med, at man troede “han var tabt” og han gik i vrede. Slutningen var en bemærkning efterfølgende, og man så to billeder af dem sammen, hvor han sidder i kørestol. Se den, hvis den bliver genudsendt.

  2. Dét så jeg ikke, desværre tænker jeg nu, for den mand må virkelig kunne noget, mener de der KKK er da vist ikke bare så skide modtagelige eller?

Der er lukket for kommentarer.