Omplantning og sommersofa

garbo-paa-sommersofa-300407.jpg

planter-paa-altanen-300407.jpg

Der blev rigtig ryddet ud i det idag. Blomsterne blev plantet om og kom i fine potter. Og krydderurterne blev sået og persillen lagt i blød – det havde jeg jo ikke lige set, at det skulle. Men dens potte er også klar.
Sofaen trak i sommertøjet og fik hvidt overtræk i form af to gamle sengetæpper. Det blev da helt pænt, og “Garbo” var fint tilfreds 😉 Som det ses nederst, er også den lille altan blevet udsmykket, og har også fået en altankasse op med hvide isbegonier og så er der efeu og nogen andre små stedsegrønne også, foruden hængepelargonien på fotoet. Mynten er taget med fra haven, og var en gave fra en tidligere nabo. Den dufter vidunderligt.

Nu er jeg godt nok træt – igen! Men jeg er glad for alt det jeg har fået lavet idag. Imorgen – det ved jeg ikke endnu. Måske en udstilling på biblioteket, men vi får se, hvordan jeg har det i morgen.

omplantning-pa-altanen-3004.jpg

mynte-300407.jpg

krydderurter-300407.jpg

haengepelargonie-pa-stativ.jpg

5 thoughts on “Omplantning og sommersofa

 1. Jensen – Hvis du skal finde et lignende skal du på loppemarkeder/antikvitetshandlere. Det er et gammelt et, jeg har arvet – sorry!

 2. Hej
  Hvor kan man købe det stativ som blomsten hænger i ??
  jeg er nemlig meget interesseret i det.

  de venligste hilsner
  Jensen

 3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Solfyldt morgen

Der er lukket for kommentarer.