Vinduespudsning

plante-line-up-paa-sofabord-300407.jpg

Jeg skulle have vinduespudser her til morgen, så alle mine planter var forvist andetsteds hen. Her er det dem i stuen, der står på sofabordet.”Garbo mente at det var oplagt mulighed for at sætte sig i solen i vinduet, når nu der var plads ;-). Jeg fik pudset vinduer, og det er dejligt. Nu vil jeg prøve om jeg kan få plantet de planter, jeg købte i Metro igår, og så har jeg de her frø, der vel også snart skal i jorden. Studenternellikerne har jeg købt for læænge siden, og krydderurterne havde de nede i Fakta til et par kr. stk., så det var lige til at overkomme. Så er det næste spændende, om de kommer op.

garbo-i-vinduet-300307.jpg

froeposer-300407.jpg

2 thoughts on “Vinduespudsning

  1. Pia, 😮 Nej det har jeg ikke, jeg har “for mange” planter :-” Og så havde jeg endda endnu flere før jeg flyttede. Heldigvis har jeg brede vindueskarme 😉 Hvis du el. nogen andre lyster at prøve sukkulenter, så sig endelig til så er jeg som det ses leveringsdygtig i stiklinger 🙂

  2. Hold da fest manne, du må ha mange vinduer med alle de planter:) God fornøjelse, det er jo bare SÃ… skønt når det er overstået.

Der er lukket for kommentarer.