En sand diva

diana-ross-billetter-010507.jpg

Som det ses, har jeg set Diana Ross 3 gange. Alle gange har været en stor oplevelse, omend den ene (den sidste i 89′) koncert, var knap så så god som de to andre. Mere fordi hun der var “hoppet på” en stil, der slet, slet ikke var hende.

Grunden til,at jeg lige tager hende op, er at hun har lavet en ny plade, i en stil der passer rigtig godt til hendes stemme, og som jeg godt tror, jeg kunne finde på at købe. Jeg opdagede det forleden, da jeg var en tur rundt og lure. Jeg havde nok en 5-6 LP’er med hende, og de gik jo tabt, da jeg opgav vinylen. Dermed ikke noget musik med hende på CD. En af de plader jeg havde med hende var “Lady sings the blues” – som var et dobbeltalbum. Det holdt jeg rigtig meget af. Sangen er fra filmen, og ingen kan skylde Diana for ikke at kunne synge – jeg får gåsehud, når hun synger som det her – når hun er bedst. Smut forbi hendes hjemmeside, og hør klip fra det nye album.

4 thoughts on “En sand diva

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Kan du huske “Ryttergården”

Der er lukket for kommentarer.