Sensationslysten overskrift om Mette Vestergaard

B.T. skriver d.d. at Mette Vestergaard har været i et hesteuheld og hvis man bare læser overskriften vil man tro, at hun er kommet til skade p.g.a hesten eller fordi hun var ude og ride.

Det er ikke tilfældet – hun var ude og gå, og kunne i princippet lige så godt have været ude og gå med sin hund!!! Nej, hvor er jeg træt af deres sensationslystne misinformation – skal hesten med fordi det er odiøst at have hest nu??? Jeg spørger bare, men bare for “the record” så har hesten INTET med hendes brækkede ben at gøre! Hun vrikkede om på foden! Og at kalde det et åbent benbrud er vist også i overkanten.

2 thoughts on “Sensationslysten overskrift om Mette Vestergaard

  1. Pia – Ja det har du nok desværre ret i, og normalt gider jeg nu heller ikke, hidse mig op over det – det var nok fordi det trådte mit hesteglade hjerte for nær 😉

  2. Hahahahahaha, jamen det er jo medierne i en nøddeskald, alt er meget ensidigt fremstillet og det tror jeg er helt bevidst, desværre.

Der er lukket for kommentarer.