Skønhed i svøb

skoenhed-i-svoeb-010507.jpg

Jeg var ude i køkkenet i mit rengøringsmode, da jeg fandt på, at jeg ville tage billeder af alle 3 blomstrende træer, man kan se fra køkkenvinduet. Det blev ret beset ikke særlig godt el. spændende. Så faldt mit øje på min flotte perlargonie, jeg købte forleden, og den havde en knop, der ser sådan her ud, og så var det pludseligt ikke svært, hvad der skulle fotograferes. Er den ikke smuk?

Derudover ikke meget, vejret er sådan overskyet og ikke specielt spændende. Jeg har tænkt at jeg skal færdiggøre rengøringen i bad, og så bare slappe af. Egentlig ville jeg ned og se en udstilling på hovedbiblioteket, og der er åbent. Nu ser jeg lige, hvor meget energi der er, når rengøringen er overstået. For now ….

0

4 thoughts on “Skønhed i svøb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.