Blå, blå himmel

sol-pa-altanen-020507.jpg

Ja sådan så der ud på min altan, hvor jeg “smed” mig og fik lidt sol i eftermiddag. Til sidst blev der for varmt, så jeg gik ind igen, og jeg kan godt mærke, at jeg har fået rigeligt med sol, dels på banen og dels derude. Men skønt, det var det. Nu er jeg godt nok også træt, men det er okay. Jeg tænker, at jeg kører ned og ser den udstilling på biblioteket imorgen – hvad det handler om, får I at vide der. Lokalhistorie.

3 thoughts on “Blå, blå himmel

  1. Det ser skøøøøønt ud. Jeg er lige kommet fra arbejde og trænger i den grad til nogle stille timer for mig selv, men det bliver ikke idag. Men på søndag er det min tur – tager 6 dage alene med den bedre halvdel til mit skønne italien………….. Jeg glæder mig – så skal der slappes af, frisk luft, læse mange bøger, og ikke mindst smage på god mad:)

Der er lukket for kommentarer.