Lige før Irish Day

1-plads-020507.jpg

ny-tribune-hoejen-gammel.jpg

Det var en SMUK morgen idag. Vejret har været helt fantastisk, og det var lige vejr til at køre ned og nusse heste. Det havde jeg nu bestemt igår, at jeg ville. Så jeg susede afsted efter morgenkaffen var indtaget og en tur rundt om grønthandleren efter en pose gulerødder til dem. Tog det meget afslappet og nussede lidt rundt inden jeg børstede “Jason”. Jeg holdt en lille pause og var ned og sludre lidt, og så gik jeg op og børstede “Finish”, som godt kan lide at blive kløet. Faktisk har han det meget med at klø sig, også når jeg har bundet ham op, og mens vi børster 😉 Idag var jeg bange for, at han skulle vælte i sine akrobatiske øvelser for at nå, men det gjorde han selvfølgelig ikke. Så kom Helle og vi var ude og gå tur – Inge hjalp, så vi havde en hest hver. Det var jo super. Skønt at gå der i solen. Jeg trak tiden med “Game Boy” så Helle kunne ordne hans boks, og så blev han smidt ind, og jeg kørte hjem og spiste frokost, og fik et bad og så gik jeg ud på altanen. Jeg er helt bombet i hovedet af al den sol, for jeg får jo også, når jeg suser rundt nede på banen.
Det var en skøn morgen, og vi er jo alle spændte på, hvordan det går på fredag, hvor “Finish” skal starte – der er Irish Day så kom og vær med. Der er ekstra åbent om aftenen på “Højen” i dagens anledning.