En særlig aften

mor-og-jeg-120864.jpg

Dagen idag er speciel og er det hvert år. Eller aftenen. Som jeg har fortalt “om mig”, så er jeg adopteret, og St. Bededagsaften fik mine forældre at vide, at de skulle have mig. Mor skyndte sig ned i ismejeriet og ringede til far, og så købte hun selvfølgelig varme hveder. Det var altid en skik, at det skulle vi have, ligesåvel som hun fortalte historien hvert år. Fotoet er et af en serie på 6, som hænger i min stue. Det var en ramme, min mormor havde hængende, men mor og far havde selvfølgelig også billederne. Jeg kom til fotografen regelmæssigt, da jeg var lille. Rammen gav min mor mig kort før hun døde, med en lille lap, hvor der står skrevet, at hun tydeligt kan huske, at vi var afsted, og at jeg troede, vi havde en hemmelighed for min far. Det er taget 12. august 1964, og jeg undskylder for kvaliteten, som er bedre i virkeligheden, men det er taget gennem glasramme. Men jeg synes, I skulle se det.

Dagen har været speciel på andre måder også. En meget kær veninde skrev idag og gav mig rigtig dårlige nyheder. Hendes mor blev indlagt for nogen dage siden, og nu har de konstateret at det er uhelbredelig cancer. Det gør mig rigtig, rigtig ondt for hende og hendes mor, og må jeg tilstå slog mit ellers gode humør noget i stykker.

Så lysten til at skrive så meget mere, er der ligesom ikke, og det er jeg sikker på, at I godt forstår. Jeg vender tilbage imorgen efter en forhåbentlig god dag på banen.

5 thoughts on “En særlig aften

 1. 🙂 Min mor var dejlig – jeg mangler hende og savner hende hver dag, men sådan er det altså. Men dejlige minder heldigvis.

  Ja, det er træls for min veninde, og hendes mor. 🙁

 2. Det gør mig ondt på din venindes vegne.

  Herefter må jeg sige:
  Utroligt sødt billede, hvor er dig og din mor bare søde – og må det have været en hel særlig nyhed at få for din mor, den gang for mange år siden 🙂

 3. Øv, sikke en besked, det er aldrig en iorden skæbne for nogen, det er hårdt og gør ondt, på alle:(

  Billedet der, det er til gengæld et glædens af slagsen, en smuk pige og hendes stolte mor, I er et skønt par sammen:)

Der er lukket for kommentarer.