Tandlægebesøg

tanldlaegebesoeg01-040507.jpg

tandlaegebesoeg02-040507.jpg

Idag oplevede jeg noget, jeg til trods for mine mange, mange år med heste, aldrig har set før. Nemlig et besøg af tandlægen. Heste kan få sådan nogen spidser, der sidder og generer inde i munden og hvis de sidder længe nok, kan det gro til kroge faktisk. Altså skal hesten have filet tænder. Dette er et ret almindeligt problem, men det er også almindeligt, at man venter for længe med at tilkalde tandlægen. Vores “babyer” skulle have filet spidser af, hvis der altså var nogen, og det var der. Her ses tandlægen Johnny – som iøvrigt skal have stor ros for sin måde at tage hestene på – igang med “Jason”. Han er jo som bekendt en utroligt sød hest, men derså fra og til at få sådan et apparatur i munden, der er jo noget – tænkte vi, og håbede det bedste. Han dårligt blinkede, og ligeså med den anden lille “Game Boy”, så over al forventning. Her nedenfor er han så også igang, og der ses spanden med hans file og ting, og tandlægebidslet, som holder munden åben, så han kan komme til at file. Der er masser af flere billeder, og mere at fortælle, men jeg er dødtræt, så I får vente lidt på dem. Men det var en god dag, omend lang.

tandlaegebesoeg03-040507.jpg

tandlaegebidslet-040507.jpg

tandlaegevaerktoej-040507.jpg

2 thoughts on “Tandlægebesøg

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Besøg hos en god ven - Finish First

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » 2x dobbeltsejr og hattrick af Mark Larsen

Der er lukket for kommentarer.