2x dobbeltsejr og hattrick af Mark Larsen

derbyvinderplader-040507.jpg
De flotte messingplader med Derbyvindere gennem tiderne. Der er helt fra starten op til sidste års vinder “Peas and Carrots”

startvognen-040507.jpg
Startvognen inden det hele går løs

fado-pa-vej-til-start-vhh-040507.jpg
“Fado” en af Benny Anderssons lækre heste – løber som “Chess Racing” og som det ses også i de farver den blev iøvrigt 3. i dagens 3. løb The Viking House Handicap. I baggrunden “Finish First”

finish-first-pa-vej-til-start-vhh-040507.jpg
“Finish First” på vej til starte med sin faste makker Dina Danekilde i sadlen

rundt-foerste-sving-vhh-040.jpg
Her feltet i dagens 3. løb på vej rundt svinget i første omgang, og her ligger “Finish First” faktisk 4. og der sluttede han også

pauls-pride-paa-vej-til-sta.jpg
Hesten der vandt dagens 3. løb – “Pauls Pride” – en af de svenske gæster

Dagen var solrig og meget, meget fin. Det havde lokket rigtig mange mennesker på banen, og især virkede det som om, at det at det var “Irish Day” havde lokket rigtig mange derfra “ud af krogene” og ned på banen, ligesom andre engelsktalende. Der var Irsk musik og masser af øl, og det er jo dejligt på sådan en solrig dag. Ikke at jeg drak noget Irsk øl, for det jeg smagte sidste år, animerede mig bestemt ikke til at gentage! Guiness kan jeg nu godt lide, og det var der også, men jeg holdt mig til det, jeg kender. Ikke at jeg fik så meget igen. 3 øl, hvoraf Helle var sød og give de to, så det var ikke voldsomt. Hun havde skisme held i spil igår 😉

Fransisco Castro stod for en dobbeltsejr i 2000 Guineas Trial – med hestene “Luca Brasi” (Nicolas Cordrey) og “El Rey” (Jacob Johansen), som tog 1. og 2. pladsen. i 1000 Guineas Trial, var det Elo Ervolder, der stod for dobbelt up med “Flywithme” (Mark Larsen) og “Belvedere” (Susanne Vittarp) – den sejr gjorde så også at Mark Larsen lavede “hattrick” og fik 3 dagssejre. Han snuppede 1. og 2. løb, som næsten ingenting, og så sluttede han flot af med sejr også i dette. Virkelig en flot dag for Mark, som bare rider fabelagtigt. Jeg er utroligt imponeret over hans måde og ride på, og igår var det helt tydeligt hvorfor.

Efter en lang løbsdag, og efter vi om morgenen havde haft ret så travlt faktisk, med tandlægebesøg og massør også, og derefter flytte heste, skulle hestene jo så tilbage om aftenen. Det kom de så, og inden dagen var omme, havde Helle lige skaffet os en hest mere, en hoppe der hedder “Playhouse”. Hun er en køn lille sag, og det bliver spændende at følge hende og se, hvordan hun udvikler sig hos Helle. Jeg fik faktisk æren af at gå med hende igår, efter vi havde hentet de andre to “bavianer”. Hun var lidt “rundt på gulvet”, men det var der ikke noget at sige til, hun havde også løbet, og var et nyt sted, med mange indtryk. Men det gik fint nok. Som fortalt igår, var jeg helt mast, da jeg endelig kom hjem.

celestine-stamp-til-start-misc-040507.jpg
“Celestine Stamp” på vej til start i dagens 4. løb, hvor den sluttede på en 3. plads

scene-fra-paddocken-040507.jpg
“Rosiella” med Gregory Vivier i sadlen i Paddocken før dagens 6. løb
En helt almindelig scene fra Paddockken

4 thoughts on “2x dobbeltsejr og hattrick af Mark Larsen

  1. Pingback: Solfyldt morgen | deborah.dk

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Hvis ikke…

  3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Wordpress om igen

  4. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Nabokaffe og afslapning - næsten

Der er lukket for kommentarer.