Det blev en pige

playhouse01-050507.jpg

“Playhouse”

Jeg havde jo sagt, at jeg gerne ville hjælpe Helle her idag, mens de to små blev redet. Hun sagde, om hun ikke bare skulle ringe til mig, og det sagde jeg da jo-tak til. Problemet er så lige, at i skrivende stund, har jeg intet hørt fra hende. Jeg kørte derned ved 10-tiden, fordi hun havde sagt tidligst kl. 10, men jeg gik da ud fra, at hun så ville komme indenfor måske en times penge. Det gjorde hun ikke.

Jeg udfyldte tiden med at sludre lidt med de andre, og så striglede jeg “Jason”, så havde jeg da gjort lidt nytte. Han blev rigtig fin, og han er så småt ved at lære det med at stå stille, omend det stadig ikke er en favoritdiciplin. Han kan godt midt i det hele få den ide, at nu skal han altså over til den ene side, og helst den, hvor du står, og hvis man så ikke er hurtig så bliver man altså enten trådt over tæerne el. væltet. Så kan man selv vælge. Indtil nu har jeg været hurtig nok til at reagere. Og han er ved at lære, at det er altså ikke sådan, det foregår, når der skal børstes. Men sød det er han. Han er ikke ond, overhovedet ikke, han er den sødeste hest. Jeg tog mig overmåde god tid, så han blev virkelig børstet og det er heller ikke fordi, han ikke kan lide det, slet ikke. Forventningen var så, at Helle og co. dukkede op til jeg var færdig. Nope!

Nå, jeg ventede lidt ekstra tid, og da kl. så var blevet 11.30, så kørte jeg i Fakta, hvor jeg skulle ned og hente lidt småting, og så kørte jeg hjem. Fik iøvrigt erhvervet mig et rigtig fint badeforhæng. Havde da også lige lidt, jeg gerne ville lave herhjemme. Og hun havde jo sagt, hun ville ringe, så det forventede jeg så, at hun gjorde senere, hvis hun fik hjælp behov, men ikke en lyd. Gør ikke mig noget, for jeg har været dødtræt idag, efter den laaange dag igår. En af Lars’s Jockeyer var også ved at falde ned af hestene af træthed næsten, for de havde jo kørte heste tilbage fra Travbanen i et væk til sent igår, og så skulle de fodres og have vand.

playhouse-gameboy-og-jason.jpg
“Playhouse”, “Gameboy” og “Jason”

Ikke så meget ellers, jeg tog lige lidt fotos af vores nye hoppe “Playhouse” imorges, og så også lidt af “Gameboy”. Han bliver ikke fotograferet så meget, og det er synd, for han er også dejlig. En del af problemet med ham, er at han aldrig står stille næsten, så man skal være noget af en tusindkunstner for at få ham i kassen, hvor han ser nogenlunde ud. Men det lykkedes da og “Playhouse” er ret fredelig så hun er let at fotografere. Men på fotoet herover kan man tydeligt se hvordan de to andre står og fjoller.

playhouse-og-gameboy-05050.jpg
“Playhouse” og “Gameboy”

Det glæder mig, at jeg intet skal imorgen overhovedet! Det er dejligt med sådan en slapperdag. Jeg skal vande blomster og lige over med støvsugeren og så ellers ingenting.

5 thoughts on “Det blev en pige

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Endnu en travl dag

  2. Okay Pia, Fair nok – som jeg siger, der findes da mennesker, der bare ikke egner sig. Men det er jo også okay at beundre på afstand 😉

  3. Det er mig selv Deborah, men havde du oplevet mig tror jeg ikke du havde været sen til at give mig ret og klukke højt:d

  4. 🙂 Ja, jeg ville mene det sidste. Det er da sjældent at det slet ikke kan lade sig gøre, selvom der da selvfølgelig er talent og ikke talent indenfor det også. At give op skal man da ikke. Nu ved jeg jo ikke, hvem der har udtalt sig, eller om det er dig selv, der mener det? 😕

  5. Jeg har altid været meget fascineret af hesten, den bevæger sig så let og set helt fantstisk ud. Jeg har altid syntes det måtte være skønt og befriende at kunne ride, sådan på den rigtig gode måde. Jeg har opgivet for mange år siden, jeg prøvede virkelig mange gange men var håbløs og uden talent, desværre. Eller også var det måske bare de helt forkerte der gjorde sig forsøget med mig?

Der er lukket for kommentarer.