Konfirmationshilsen

dk-flag2.gif

Denne morgen er jeg træt – helt “slagtet”, men jeg var også igang i 12 timer igår. Det er sgu for meget!!! Det må jeg konstaterer, omend jeg NYDER det i fulde drag. Egentlig burde jeg så hvile idag, men jeg “kom til” at love at komme ned og gå tur med vores nye hest, som vi fik igår. Helle tager “Finish” og jeg den går jeg ud fra. Men det er så også kun lige et par timer, og så hjem igen. Og så rører jeg mig ikke ud af flækken efter der! Det er helt sikkert. Den står på rå-hygge hjemme, og jeg skal NYDE min altan og gå og nusse her, og ikke mindst skal jeg skrive indlæg og putte billeder ind fra den super Irish Day igår.

Det først der dog skal ske, er at jeg skal overbringe et STORT TILLYKKE til min venindes datter, som bliver konfirmeret idag. Jeg skam skrevet hende en hilsen IRL, men nu får hun også en her, og Lotte får selvfølgelig også et tillykke med sin store datter. Vejret gør ihvertfald sit til, at de får en super dag idag – det håber jeg!!

Nu vil jeg lige ordne fotos, så de er klar til jeg kommer tilbage fra gåtur.

2 thoughts on “Konfirmationshilsen

  1. 😮 Nej det er da godt lige at få lidt tid til at puste ud i. Godt I havde en god dag og aften og det hele forløb som det skulle.

    Knus til dig:x

  2. Tusind tak for din hilsen, søde. Både her og irl!! Dagen forløb perfekt, maden kunne ikke have været bedre, vejret heller ikke…og gæsterne var også glade og tilfredse – så det var helt perfekt og bestemt alt sliddet værd!! Det gør dog ikke noget, at der nu er 5 år til den næste…:)

    Stort knus til dig, søde!!

    Lotte

Der er lukket for kommentarer.