Monstertransporten og svenskerinvasion

monstertransporten-040507.jpg

svenskerne-laesser-af-04050.jpg

svenskerne-laesser-af02-040.jpg

Det var, hvad vi kalder storløbsdag igår – Irish Day! Og som følge deraf, var der “invasion” fra “hinsidans” – Svenskere i stor stil. Og når jeg siger stor stil, så kig ovenfor, og se den monstertransport nogen af dem kom i. Den er fra Jägersro, og jeg har ikke set noget lignende før. Så kan det da blive til lidt, og det gjorde det så også. Hele staldområdet oppe bageved – Rejsestaldene, var fyldt med svenske heste og ditto mennesker.

I midten af alt det her, stod “Jason” og “Finish” så, og var til at begynde med lidt betuttede. Faktisk kan man se, at “Jason” vrinsker på billedet. At de ikke var det mere, end tilfældet var, var egentlig imponerende, for nogen af de her heste, var langt fra at være tilfredse med indkvarteringen og lavede (for nu at sige det på godt dansk) en helvedes ballade. En sparkede så meget, at jeg var bange for om de her relativt spinkle rejsebokse nu også holdt til det. Det gjorde de Gudskelov, for det var “et hidsigt apparat”, og der var flere af slagsen.

jason-og-finish-paa-hylden.jpg
“Jason” og “Finish” i rejseboksene på “Hylden”

ved-rejseboksene-paa-hylden.jpg
Området med rejseboksene ovre til højre – et dejligt sted at stå

to-af-f-castros-heste-paa.jpg
To af de svenske heste, fra Fransico Castro’s stald, den ene smukkere end den anden