På vej til Fakta

Møder jeg den her ejendom. Jeg kører ned af den her lille hyggelige vej, hvor der bl.a. ligger nogen ret søde rækkehuse også fra 30’rne. Når jeg siger sådan, er det fordi det hus, jeg netop ville vise, er fra 1930, og det hus jeg bor i også er fra 30’erne og også kun har 3 opgange. Men er meget forskelligt fra dette. Nu er der kun og bede til, at de ikke spolerer det helt, som de har spoleret meget andet.

gul-ejendom-pa-henriettevej.jpg

ejendom-pa-henriettevej02-0.jpg

2 thoughts on “På vej til Fakta

  1. Hold k… hvor ser det hyggeligt ud, lige sådan noget manden og har som ét af alternativerne til alderdommen i andet end murermesteren:) Vi vil ihvertfald bo i stueetagen, gerne med et skønt gårdmiljø og nær alle de skønne cafeer og vandet på den anden side:)

    Et andet alternativ er den gamle drøm om den 4.længet, bygget om til små ejerskaber med fælleshus og gårdmiljø:)

Der er lukket for kommentarer.