Kan du huske “Ryttergården”

Det var “mit” sted, hvor jeg oplevede disco, drenge og alt til faget hørende og det var skønt. Det lå i Klampenborg, lige ved stationen. Og var du der omkring 1978? Det var jeg – hver weekend. Jeg har lææænge ledt og ledt efter en sang, som discjockeyen spillede, når det var lukketid. Denne herover var en af dem, han spillede, men der var en anden sang, jeg var HELT vild med, og jeg kan bare ikke huske, hvad den hed. “Ryttergården” eksisterer ikke som diskotek mere, der er som så mange andre dejlige steder, blevet forvandlet til børneinstitution!!

Iøvrigt kan jeg rigtig godt lide Donna Summer, synes hun lavede nogen dejlige ting. Og det her nummer, kunne man bare blive ved at danse til. Hvis Diana er Diva’en over dem alle, er Donna Disco Queen, over dem alle. Jeg fandt lige det andet favoritnummer, jeg egentlig ville have puttet på herover, men som jeg også sloges med at huske, hvad hed. Den hedder “Could it be magic”.

Nu prøvede jeg faktisk lige at finde discjockey’en på google :), og jeg fandt ham i USA. Men han er jo ikke længere end en email væk, så jeg vil da prøve at skrive og spørge ham. Finder jeg sangen, skal I være de første, der får det at vide. Hvad man ikke kan komme i tanke om, nogen gange…

Opdateret 14. august 2012 – Rettelser vedrørende døde links, og så ved vi nu, hvad sangen hedder:

“Everybody go home – the party is over” med Glodagh Rodgers

men er som det bliver skrevet ikke sådan lige at finde. Endnu en update og så på min fødselsdag 🙂 Jeg ledte lige på Youtube, det har jeg gjort før, og sørme om den ikke var kommet, så her er den:

9 thoughts on “Kan du huske “Ryttergården”

 1. Hej Deborah,
  Ja jeg husker Ryttergården fra ca juni 1972- juli ’73. Vi kørte dertil på vores knallerter hver lørdagaften, jeg og min veninde, men vi er begge fra Island og vi begge arbejdede “i huset”. Jeg boede i Hellerup hos en læge og hans familie, men fruen kom også fra Island og min veninde boede i Gentofte hos en norsk familie. Vi lærte mange unge mennesker at kende på Ryttergården fordi de fleste kom også hver weekend som vi gjorde. Jeg har mange gode minder fra den sted. Vi morede os meget godt og vi blev fulde og dansede vild og så kørte vi hjem på vores knallerter trods vi havde drukket nogle øller. Vi var ligeglade med det, vi var så lykkelige og vi var unge, begge født 1953. I dag er vi 62 år gamle men vi holder ikke kontakten mere. Hun gik sin vej og jeg gik min vej. Men jeg er nødt til at smutte nu, desværre. men jeg vil gerne skrive mere til dig om mig men det må vente til en anden dag. Farvel og god nat, hilsen fra Kristjana i Island. ————– Hvis du vil, så må du gerne sende e-mail.

  • Hej Kristjana

   Tusind tak for hyggelig hilsen. Vi er lige et årti fra hinanden, men det ændrer jo heldigvis ikke på de gode minder, men vi har så ikke været der samtidig. Det er sjældent at have venner helt så langt tilbage, men jeg har da nogle stykker, som jeg stadig har kontakt med.

   Det var et rigtig hyggeligt sted, hvor også jeg har mange gode minder fra. Du er også velkommen til at skrive mail (evt. via kontaktsiden her ellers på mail(a)deborah.dk. Er også på Facebook – se forsiden i sidebaren.

 2. Jeg faldt over din Blog,

  Jeg er en af de “Gamle” DJs fra ryttergaarden fra 1973-1976. Jeg sluttede altid med “Everybody go home – the party is over” med Glodagh Rodgers. En plade der er (og var) meget svaer at finde – jeg havde 2 kopier, har mistet begge.
  Sevores gruppe paa facebook: http://www.facebook.com/groups/12373804706/

  • Hej Arne

   Tusind tak for din hilsen. Ja det er sangen, og jeg vil så gerne finde den sang. ELSKEDE den virkelig. Men ja nærmest umulig at finde, selvom jeg påstår, at alt kan findes på nettet, så ikke den åbenbart. Jeg vil straks kigge gruppen på Facebook. Det var en sjov hilsen at få, og da især på min fødselsdag. Tak for den.

 3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » De snakker om

 4. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Så jeg virkelig rigtigt

 5. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Nyt plugin - WP-chunk

 6. Hej Johanna

  Tusind tak for din hilsen også 🙂 Og tak for roserne til min blog. Håber du kommer tilbage senere og læser mere, end hvad du lige nåede i farten.

  Du spørger hvilket plugin, jeg har brugt til Smiley’erne. Det finder du her:

  http://priyadi.net/archives/2005/02/27/wordpress-yahoomsn-messenger-style-smileys-plugin/

  Med hensyn til Diana Ross’ albummet, kunne det meget vel være “The Ultimate Collection”, som du også finder på CD nu. Det passer ihvertfald
  med at være et dobb. album og det sorte cover. Du finder det her:

  http://www.amazon.co.uk/Ultimate-Collection-Diana-Ross/dp/B00015ELAE/ref=sr_1_27/026-3756141-9908415?ie=UTF8&s=music&qid=1178526074&sr=1-27

  Jeg håber også, du får en dejlig dag og ønsker dig velkommen her igen.

 7. Hej Deborah
  Tak for din hilsen. Jeg måtte lige svinge forbi dig, før jeg må videre ud i verden og solen.

  Det er en fin blog du har, rigtig fin. Jeg kan også godt huske Diana Ross, og havde utallige plader med hende. Har desværre kun én tilbage som ligger på loftet. Et dobbeltalum (sort).. gad vide hvad det hedder(?).

  Ha` en fantastisk dag.
  Johanna

  🙂

  PS. må jeg spørge hvilket plugin du har brugt for at få vist smilies på den måde? :):):)

Der er lukket for kommentarer.