Nabokaffe og afslapning – næsten

japansk-kirsebaer01-050507.jpg

japansk-kirsebaer03-050507.jpg

japansk-kirsebaer02-050507.jpg

Jeg har glædet mig til idag, hvor jeg ingen verdens ting skulle. D.v.s. bortset fra at jeg skulle i Gova/Superbest for at hente mælk på tilbud. Det er den mælk (Grambogaard), jeg plejer at købe, men 2 for 10, det er da billigt.

Da jeg var på vej ned i butikken, så sad mine to underste naboer på trappen og snakkede. Den ene bød en kop kaffe – og så fik vi lige en snak. Hyggeligt. Det er jo så med udsigt til den japanske kirsebær bl.a. Det andet træ, har jeg stadig ikke fundet ud af, hvad hedder. Det kan ikke, som jeg først tænkte på være en rødtjørn, for der er ingen torne og den lugter heller ikke. Rødtjørn (og hvid) er kønne, men de stinker for et godt ord – så det kan det ikke være.

Så daffede jeg ned i butikken og nede ved St. mødte jeg Karen, som jeg ofte ser, når hun er på vej på banen, for vi bor tæt på hinanden. Jeg fik da lige lykønsket hende med hendes sejr i fredags – hendes hest “Bologne” var en af Mark Larsens 3. sejre – den vandt 1. løb! Så vi fulgtes derhenad, indtil vi skulle hver vores vej.

En hyggelig mail her til morgen gør, at jeg nu skal sende nogen af mine billeder afsted – der var nogen, der kunne bruge dem. Se det glæder mig jo 🙂

2 thoughts on “Nabokaffe og afslapning – næsten

Der er lukket for kommentarer.