Mandagstræt

filmene-070507.jpg
“Dans under høstmånen” og “A good man in Africa”

Det kan ikke passe, at jeg er så træt! Hm, det irriterer mig ihvertfald. Nu har jeg indtaget kaffe og alting, men lige træt er jeg. Jeg skal lige rede seng, og svinge den der støvsuger – tøjet er sat i blød. Igår “kom jeg til” at smide de her par film i min indkøbskurv, så det kan være, jeg skal se, om min DVD-afspiller, vil noget som helst – den har det ikke godt, og står til udskiftning. Men først når jeg hár støvsuget – og så må jeg vist have en lur også…

Jeg plejer ikke at købe film, før jeg har set dem, men det var 50,- kr. for de her to, og hver film har en af mine yndlingsskuespillere med – henholdsvis Meryl Streep og “The one and only” Sean Connery. Iøvrigt blev udsendelsen, jeg nævner i det indlæg genudsendt forleden, og jeg fik lige set den del, jeg ikke nåede sidst.

Hvad der også røg i kurven var en velduftende Timian. Jeg elsker timian, og nu står den på min altan. Det gode ved den er, at den kan overvintre.

Iøvrigt er det utroligt, hvad sådan en blog kan adstedkomme. Flere hyggelige henvendelser på den konto, og vedvarende kontakter formes den vej rundt. Det er en genial måde at få nye indput/kontakter på – kan kun varmt anbefales! 🙂

timian-070507.jpg

2 thoughts on “Mandagstræt

  1. 🙂 Nu får vi se, hvor meget jeg får brugt den, ikke at jeg ikke kan bruge den til stort set hvad som helst som du siger, men om ikke andet, så duftern den dejligt på altanen.

  2. Timian er helt fantastisk, jeg kan finde på at bruge den i hvad som helst, og den friske er bare dejlig.

Der er lukket for kommentarer.