Afklaring og signaler

schwimmring.jpg

Det har været en lidt underlig dag idag. Den har handlet om ovenstående. De oplevelser fik mig til at filosofere lidt over, hvilke signaler vi sender og hvordan de bliver modtaget. Ovenstående er godt nok en joke, men i det er faktisk langt fra morsomt, og kan skabe nogen rigtig dumme situationer, hvis man får sendt de forkerte signaler og/el. dem man sender bliver modtaget anderledes end man ønskede/forventede. Måden ting bliver modtaget på, er jo også afhængig af modtagerens historie, og kender man ikke den specielt godt, jamen så er der stor risiko for misforståelser, ligesom den anden vej. Når man misforstår hinanden er der risiko for at man sårer hinanden, og gode og hyggelige ting, kan blive ødelagt inden de får begyndt, og årelange venskaber, forhold og meget mere, er røget sig en tur på den konto. Kommunikation er kodeordet – som altid og i mange situationer, faktisk enhver. Men selv med den bedste kommunikation kan det gå galt, for hvis man er forvirret selv, kan man ikke sende klare signaler, og hvis man er forvirret kan man ville noget det ene øjeblik og så ikke det næste, og så har vi igen balladen. Altså kan man jo nemt starte ud med de bedste intentioner, og så ganske uforvarent komme til at jokke nogen så grundigt over tæerne. Uha det er ikke let.

Til gengæld, er det jo så rart, når man endelig får gang i noget kommunikation, efter en periode med en del tavshed, som jeg også oplevede idag, og finder ud af, at man rent faktisk ér det samme sted, og egentlig nok gerne vil det samme. Spørgsmålet er så lige, hvordan og hvornår det kan nå dertil. Det er jeg lidt spændt på, og om vi overhovedet når dertil. Og det er vel alt det, der gør livet spændende og nogen gange også fortvivlende og frustrerende…

4 thoughts on “Afklaring og signaler

 1. Tak søde, ja det er der… og ja vil følges ad i tykt og tyndt kan man roligt sige – lad os håbe det er en positiv bølge, der er på vej – Knus til dig:x

 2. Èt eller andet sted, søde, så kan man vist godt sige vi følges ad… Jeg er fuldstændig enig med dig i dine ord og der er bare så mange ting at være opmærksom på 🙂

  Vil endnu engang sige, at jeg nyder dine fotos på bloggen – godt du fik købt det kamera \:d/

  Stort knus,

  Lotte

 3. Når tvivlen rammer allermest, når usikkerheden fylder det meste, når angsten for at blive forladt, når chancen tages- fuldt ud, så får jeg fornemmelsen i hele kroppen, fornemmelsen af at være i livet, virkelig i live. Det gør så skide ondt og samtidig er man et sted hvor der er mere at vinde en at tabe, og det er jo netop dét der giver os muligheden for at udvikles, for at vinde, dén kærlighed de fleste af os vil være på jagt efter, enten for at finde den eller for at bevare den.

  Hmm, gav det overhovedet mening?

  Uanset, så rigtig meget held og lykke Deborah:)

Der er lukket for kommentarer.