Til ære for

al-jarreau-billet-1986-0805.jpg al-jarreau-billet-1987-0805.jpg

Meget kan man sige om Al Jarreau, men han er en fantastisk sanger. Det synes jeg ihvertfald. Derudover er han skyld i, at jeg mødte to mænd, som begge har haft stor betydning i mit liv og som stadig er i mit liv. Den ene er Jakob, som jeg har nævnt før og den anden er også en mand, som har stor betydning for mig, og som jeg holder meget af – han hedder John. Sjovt nok mødte jeg dem begge sammen aften til den første koncert med Al Jarreau og Chaka Khan, hvor vi endte hjemme hos Jakob en hel flok mennesker, og havde en skøn aften. Senere ville de andre i byen, men jeg endte på tomandshånd med – yep – John. Og vi blev kærester i en periode.

Der er “rendt meget vand i åen” siden, men som sagt, vi er stadig venner og holder meget af hinanden. Så dette indlæg er til ære for de to mænd, som jeg stadig holder meget af begge to. John og jeg mistede kontakten i mange år,hvorimod den har været nogenlunde konstant i forhold til Jakob. Hvad der ihvertfald har været konstant har været Al Jarreau, og hans dejlige musik. Han har et rent skatkammer af dejlig musik. Har du ikke hørt ham før, og overvejer at investere i noget med ham, er “The best of” et godt bud til en start – den har jeg iøvrigt også selv. Det var igen det med overgang fra LP’er, hvor jeg også havde en del med Al. Puha, når jeg tænker på alt det musik, jeg skal have indhentet. Det får jeg nok ikke, men noget af det. Jeg er stadig for dårlig til at få hørt nok musik – åndssvagt, når jeg egentlig godt kan lide det. Nu har jeg lige hentet Al og sat på – dejligt. Som det ses, var jeg så heldig at møde Al Jarreau til næste koncert, som var sammen med David Sanborn, hvor jeg var “back-stage”, og selvfølgelig skulle jeg have hans autograf. Den er jeg da lidt stolt af ;-). Iøvrigt er David Sanborn også en kunstner, jeg mangler i samlingen efter jeg droppede vinylen – suk! Jeg elsker saxofonmusik, og blæsere i det hele taget.

Indlægget er også til ære for min søster, som altid har været helt vild med Al Jarreau, og stadig er! Og har alt, hvad han har lavet, så vidt vides. Så sent som til hendes fødselsdag fik hun den nyeste med ham.

Al Jarreau spiller i Falkoner Salen den 5/12-2007, og du kan få billetter endnu her.

6 thoughts on “Til ære for

 1. Jakob – Vi har delt mangt og meget, og meget musik, og du har lært mig meget nyt, men Al var noget af det jeg “kunne i forvejen” 😉 Han er bestemt ikke en dårlig ting, at have tilfælles 🙂

  Håber også du har det godt ude øst på :)>-

  Knus D

 2. :d Tusind tak for din hilsen Hanne, det er jeg RIGTIG glad for at høre – at du også har haft begynder vanskeligheder. Det er altså rart at vide! 😉

  Og det glæder mig, at du har glæde af specielt at følge min hesteverden som du siger. Det er en stor glæde for mig, og hvis andre kan blive inspireret, er det jo kun skønt.

  Og som sagt før, det er altid dejligt, at finde andre der deler ens smag og jeg er da især glad for at høre om andre, der også har øren for Al Jarreau, som jeg synes, er helt genial.:)>-

 3. Det er lidt sjovt, Deborah, at vi to har SÃ… ens en musiksmag:)>-
  Jeg kan også rigtig godt lide at høre Al Jarreau:-”

  Dine billeder bliver bedre og bedre, jo mere du får lært dit nye kamera;;)

  – Jeg har akkurat det samme Canon som dig, og der har været MANGE “ommere” , indtil jeg fandt ud af “ISO-systemet”(bl.a.~X( )

  Jeg nyder at følge med i din heste-verden<):),så lærer man noget nyt! Tak for det!:d

 4. Ja, Al Jarreau har altid forstået at holde skansen i soulmusikken. Thumbs up!

  Have en god dag Deborah!

  Kh.
  Jakob

 5. Hej Michael – det vidste jeg ikke 😮 Gad vide, om min søster ved det! Må undersøges 🙂 Nu har jeg tilføjet oplysningen til indlægget 😉

 6. Og så glemte du at skrive at han giver koncert i Falconer Salen d. 5. december. En koncert jeg selvfølgelig har købt billet til… :d/

Der er lukket for kommentarer.