Hektisk dag, men jeg er GLAD

szulthan-080507.jpg

Det har været en lang dag. Har talt i telefon, og haft nogen rigtige dejlige samtaler. Dels med veninder, en dejlig ven som er mere end det, og min gamle far. Dagen er suset afsted, før jeg nåede at finde ud af det, så var klokken så mange, at Susanne skulle komme og hente mig, og vi skulle op og tage fotos. Nu synes jeg lige, jeg havde fundet de vises sten, men der sker sgu stadig smuttere med kameraet, hvor jeg ikke ved, hvad hulen der går galt. Således også idag. Jeg er skisme ikke tilfreds. Hm, vi må se, hvad Sus siger, og ellers må vi tage en tur til. Ovenover et af de fotos, jeg fik taget af den her dejlige hest. Et super foto, men selvfølgelig har han græssnaks i hele hovedet. Det er et helt unikt sted han står, og jeg har mange flere fotos, men jeg er smadret af alle dagens begivenheder, så det må blive imorgen I får mere om det.

Har også talt med en fotograf jeg skal afløse på søndag, han kommer her imorgen og giver mig nogen tips og fortæller lidt om uploading af fotos.

Selvfølgelig er en veninde fra England i DK i denne uge, så er den travleste jeg har haft længe – typisk! Jeg må prøve, om jeg kan få det mast ind i programmet, for hun rejser allerede igen lørdag.

Jeg er glad, og meget meget træt. Det har været en god dag, men mentalt drænende, p.g.a. mange spekulationer, og tanker omkring, alt det der sker lige nu, og forhåbentlig kommer til at ske indenfor overskuelig tid. Det lader til at tingene begynder at falde på plads rundt om mig, og det er altså en fed fornemmelse. Det er dejligt, jeg kan hjælpe til og bibringe andre med noget, selvom jeg ikke har min arbejdsevne, og endnu bedre er det, at ham, jeg gerne vil give min kærlighed også ser ud til at ville tage imod den.

2 thoughts on “Hektisk dag, men jeg er GLAD

  1. 🙂 Du har ganske ret Pia, det kan være hårdt arbejde, at være forelsket. Nu er det lidt anderledes dennegang synes jeg, fordi vi har kendt hinanden så mange år før, vi forhåbentlig bliver kærester. Men jo det er sundt for den slanke linie, det kan jeg godt mærke.

    Med hensyn til pandelokken hos heste, så skal du huske, at den også holder fluerne væk. Når den løber, blæser den jo væk, og heste har et andet synsfelt end både hunde og mennesker. 😉

  2. Det er altså temmelig hårdt arbejde at være forelsket, lige så dejligt det er, lige så besværligt og drænende har jeg også altid synes det var:) Lyder nu til at tingene nok skal flaske sig så du sætte dig tilbage i sædet, helt og aldeles veltilfreds:)

    Det der med pandehåret ned i øjnene, har heste det ikke lige som mennesker, det er skide svært at se noget når det hænger ned i øjnene?

    Min hund har normalt også langt pandehår men jeg har oplevet at han gebærder sig bedre når det er klippet, deri har dyrlægen givet mig ret. Men det er jo ikke nødvendigvis det samme for heste:)

Der er lukket for kommentarer.