Doping og cykelsport

basso-og-amstrong.jpg
Ivan Basso og Lance Amstrong til Tour de France 2004

De doper sig “i stimer”, og erklærer sig gang på gang uskyldsrene som hvid sne, for så kun år el. måneder efter, at gå til bekendelse. Senest i rækken er det Ivan Basso (har hele tiden troet han var skyldig). Hvordan vil de nogensinde have, at nogen skal tro på, at de ikke snart allesammen er dopet vinde og skæve – jeg tror det, og jeg tror ikke Bjarne Riis over en dørtærskel heller.

Jeg er så inderligt ked af, at “min” ven B.S. er involveret med noget så usympatisk som Bjarne Riis, hvis værdier de også sætter meget, meget store spørgsmålstegn ved. Jeg kan slet ikke få de to ting til at hænge sammen, men når han også kan finde på at rode med “Bubber”, så …. What do I know! Der er meget, jeg ikke ved, og jeg interesserer mig ikke et hak for cykelsport iøvrigt, men jeg synes, det her er til grin, det må jeg indrømme.

2 thoughts on “Doping og cykelsport

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Alle har en mening - her samlet

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Dagens nyheder og de faste

Der er lukket for kommentarer.