Endnu en travl dag

Igår blev en af de dage, der slet ikke blev som forventet el. beregnet. Egentlig var det dagen før min mening, at jeg ville have været i stalden igår morges. Men så vågnede jeg kl. 5 og var helt smadret, og så var det ligesom ødelagt synes jeg. Jeg var nødt til at få sovet igennem, så jeg tog en pille og sov videre til 9.30. Da kunne jeg så se, at Helle havde haft ringet. Skulle lige til at ringe hende, da hun så kimede igen, om jeg ville komme og hjælpe hende. Hun havde hjælp behov, til vores nye hoppe, som altså kræver lidt “special attention”. Jamen det ville jeg da. Så jeg skyndte mig ud af døren og fik hverken vådt el. tørt inden jeg tog afsted. Da jeg kom var hun gang med at longere hende, og det gik om ikke andet for “fuld damp”, men af alle de forkerte grunde. Hm! Så var det jeg kom ind i billedet senere, og skulle stå “stand-by”, når vi lige skulle se, hvordan hun reagerede på at blive kørt. Det tog hun helt afslappet, og slappede faktisk mere af, end det tidligere er set på noget tidspunkt. Så langt så godt. Vi mødte massøren, og han ville kigge ned.

aerter-med-bacon-og-loeg-09.jpg

Så blev det tid til de andre “bavianer” som skulle ud og gå og hygge lidt. Jeg fik lov at tage “Finish” for en gangs skyld, og det nød jeg. Han er altså sådan en dejlig hest. Vi skulle så lige blive ude lidt for han skulle lige have smurt ben, men så kom massøren så vi stod der og stod. Han var i kæle/hyggehumør, så det var helt utroligt. Men det var fint med mig. Til sidst smed jeg ham dog ind, da jeg og ham så endelig fik nok af at stå der og vente. Dog havde han klart nydt det, for han plejer ikke at stå så stille så længe ad gangen. Så det tog jeg klart som et kompliment 😉 – og det kunne jeg vist også roligt ifølge Helle.

Massøren blev færdig og “Finish fik smurt ben og alle fik mad, og da kl. så var 13, kunne vi vende næsen hjem. Men inden havde Helle så spurgt, om jeg ville komme til middag. Og det ville jeg da gerne. Hun hentede mig kl. 18 og vi drog hjem til hende, hvor hendes jockey også kom. Så det var tøseaften. Helles kæreste kom først senere. Vi fik culottesteg med ærter med løg og bacon, nye kartolfer, sovs, champinon a la creme og salat. Det var bare “guf” – så det må Helle godt få lov til igen, det er helt sikkert. Hun havde is til dessert, men INGEN kunne klemme så meget som en krumme mere ned. Senere var Kristine sød og smide mig af hjemme- hun var nemlig kørende.

salaten-090507.jpg