Et helt særligt sted

Jeg lovede jer fotos fra det her helt særlige sted, og det får I så nu. Det kan dårligt forklares, men skal ses. Det vidste jeg fra Susanne, som har forsøgt at forklare mig, hvordan der så ud, og jeg havde da en forestilling om det, og det levede det flot op til, det må jeg sige. Og så alligevel, var jeg helt målløs over den omsorg og opmærksomhed på detaljer, der har været. Helt fantastisk, og kun noget man kan, hvis man har rigtig, rigtig mange penge – så mange, at man overhovedet ikke skal bekymre sig om, hvor mange man bruger. Det bærer stedet klart præg af, at det behøver man slet ikke, og har ikke gjort, da det kom til at indrette stedet. Det er helt fantastisk, og kun noget, man ellers ser på film. Af hensyn til deres privatliv har jeg ikke fotograferet privatboligen tæt på, for det er nemlig en privat ejendom. Det er ikke et sted, man “bare” kommer forbi og så kører ind og kigger på. Man står der kun med sin hest, hvis man er særligt inviteret til det. Så derfor ikke detaljer om, hvad det er og hvor det er. Men folk der har været der, vil selvfølgelig kunne kende det, og det er fint.

statuen-pa-friheden-080507.jpg
Statuen som er det første, der møder en

indgang-stalde-friheden-08.jpg
Indgangen til staldområdet

stalden-080507.jpg
Stalden som her er mørklagt noget, men bemærk lysekronen i loftet – der er to

blomsterkumme-friheden-0805.jpg
Blomsterkumme udenfor stalden

skoven-paa-friheden-080507.jpg
Noget af skoven

friheden-set-fra-ridestier.jpg
Ejendommen set nedefra sti/skovområdet

sultan-080507.jpg
Den dejlige hest, vi var for at besøge

gardinstrop-080507.jpg
Igen en detalje – gardinstrop lavet som tøjler og træktov ofte er

kurv-med-haandklaeder-08050.jpg
Håndklæder – ikke til os, men til våde hesteben

paa-ridebanen03-080507.jpg
På ridebanen den ene retning

ridehuset-indenfor-080507.jpg
Ridehuset, med termostatstyrede ovenlysvinduer

paa-ridebanen-m-rideh-i-bag.jpg
På ridebanen med ridehuset i baggrunden

indkoersel-til-privaten-080.jpg
Indkørsel til privaten

sti-op-til-stald-fra-rideba.jpg
Sti fra ridebanen/ridehus op til stalden

trenseophaeng-080507.jpg
Knagerne skal selvfølgelig også passe her til trenserne

sultan-udsnit-080507.jpg

terrasse-ved-rytterstuen-08.jpg
Terassen ved rytterstuen

terasseudsigt-080507.jpg
Udsigten fra terassen

Vi var lidt spændte på, hvordan vejret ville arte sig, men Gudskelov holdt det tørt. Vi ordnede hest og drønede ud på stierne/i skoven og gik tur og fik taget lidt billeder. Jeg er ikke tilfreds, men vi må se. På et tidspunkt var det lige før, at vi troede, at nu brød det løs med regn igen, for solen skinnede og så begyndte det at dryppe. Men det blev ikke til andet og mere end den lille trussel. Da det vi blev enige om, at nu var det nok, gik vi ind med hesten som selvfølgelig blev vasket og tørret efter alle kunstens regler. Og så ville han også gerne ind og have sin aftensmad. Sus og jeg var godt nok også sultne, og stoppede i Nærum på vejen og købte noget mad. Resten af aftenen gik med megen snak og ikke mindst, var vi flade af grin over hendes lille “Toby”, som bare er noget af det sjoveste og finurlige lille væsen. Susanne kørte mig hjem igen, efter en dejlig eftermiddag og aften. Vi har det altid vildt hyggeligt, og det er så skønt med sådan nogen venner.

4 thoughts on “Et helt særligt sted

  1. Wow… der vil jeg bo en dag\:d/
    (Drømme kan ingen ta fra én…heldigvis… :-")

    Knus og tak fordi du deler,
    Lotte

  2. :-” Ja, hvem der bare havde råd til noget 1/3 del så stort 😉 – Jeg har aldrig set noget lignende og kommer vist heller ikke til det. Utrolig flot! @-)

Der er lukket for kommentarer.