Jysk tur/retur

spansk-margurit-i-regnvejr.jpg

Jeg fik jo købt mig et nyt badeforhæng forleden i fakta. Rigtig fint synes jeg. Nu manglede jeg bare en stang. Far kom forbi med dytten så jeg kunne låne, og så var det jo oplagt, at køre ud efter en stang, da den næppe kunne koste formuer. Gjorde den heller ikke, da den først blev fundet. Nå, men ihvertfald begav jeg mig til Lyngby. Jeg er jo vant til, at det er der den nærmeste Jysk ligger fra før jeg flyttede for 9 år siden. Glemte da alt om, at der ligger en lige for, ovre ved IKEA – Gentofte. Nå, never mind, jeg susede til Lynby og kørte i ISO/Superbest’s parkeringshus, så kunne jeg handle der bagefter. Som sagt så gjort. Kom over i Jysk, hvor der så ud som om, der var sprunget ikke en, men flere bomber! Jeg har aldrig set noget lignende. Man kunne overhovedet ikke komme hverken frem eller tilbage, endsige finde noget som helst. Det må I kunne gøre bedre Jysk – det er simpelthen for dårligt. Ikke nok med det, så havde de heller ikke noget så simpelt som den her teleskopstang, jeg skulle bruge. Hm! Så var der jo ikke andet end at gå igen og suse i ISO/superbest, nu jeg havde bestemt det. Det er til gengæld en superlækker forretning, hvor man kan få ALT. Der er en lækker fiskehandel og i det hele taget en super forretning. Man skal bare lige lære at finde rundt. Jeg tror, jeg har været der en el. to gange før. Men jeg var blevet inspireret af bollerne hos Catarina, og skulle handle til dem. Og så skal der jo være pålægschokolade og ting til de her boller 😉 De elsker boller nevøerne. Så nu får vi se, om jeg kan det. Har aldrig prøvet det før, men det burde da kunne lade sig gøre, når jeg ellers ikke er ueffen i et køkken.

nye-badforhaeng-100507.jpg

Da jeg således ikke kunne få min stang i Lyngby, måtte jeg jo spørge, hvor den nærmeste anden Jysk var, og det var selvfølgelig Gentofte, hvor det havde været hurtigere at smutte over til at begynde med. Men skidt med det, jeg fik min stang. I mellemtiden var det begyndt at øse ned. Så paraplyen måtte op. Iøvrigt røg der i ISO/Superbest en Rosmarin i kurven. Jeg har nu en pæn samling krydderurter. Det er da dejligt, med lidt duft på altanen.

rosmarin-pa-altanen-100507.jpg

Dagen har ellers budt på ikke så meget lyd fra “ham”, men en meget kort samtale og en sms er det da blevet til. Imorgen snakker vi forhåbentlig lidt længere og siger god weekend, og om alt går vel ses vi i næste uge. Marguritten – tjah, den indbød bare til en testfotografering, og det gik jo som det ses meget godt 🙂