Please forgive me

bryan-billet03.jpg

Tidligere idag, da jeg kørte hjem efter at have smidt nevøerne af hjemme, hørte jeg Summer of 69 med Bryan Adams i radioen. Den får mig altid til at tænke sommer, og selvfølgelig på den koncert jeg var til i Valby Idrætspark i 1992. Det var helt suverænt. Sådan en super sommeroplevelse, jeg aldrig har glemt. Sangen herunder er en af mine favoritter med ham, og det afspejler mit humør lige nu!

0

2 thoughts on “Please forgive me

  1. DER VAR JEG OGSÃ…… En helt igennem fantastisk koncert :d Det var den første gang jeg så Bryan… Og i dag er han stadig skøn, skal opleve ham her i Ã…rhus om et par måneder, og jeg glæder mig… Han giver den altid fuld gas. 😡

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.