Please forgive me

bryan-billet03.jpg

Tidligere idag, da jeg kørte hjem efter at have smidt nevøerne af hjemme, hørte jeg Summer of 69 med Bryan Adams i radioen. Den får mig altid til at tænke sommer, og selvfølgelig på den koncert jeg var til i Valby Idrætspark i 1992. Det var helt suverænt. Sådan en super sommeroplevelse, jeg aldrig har glemt. Sangen herunder er en af mine favoritter med ham, og det afspejler mit humør lige nu!

2 thoughts on “Please forgive me

  1. Han er en fantastisk musiker og sangskriver, og ja han er stadig rigtig god. Velkommen til “Dope” og god fornøjelse til koncerten.

  2. DER VAR JEG OGSÃ…… En helt igennem fantastisk koncert :d Det var den første gang jeg så Bryan… Og i dag er han stadig skøn, skal opleve ham her i Ã…rhus om et par måneder, og jeg glæder mig… Han giver den altid fuld gas. 😡

Der er lukket for kommentarer.