Så ensom kan man være

kors.jpg

Jeg så denne artikel idag, og synes godt nok det er uhyggeligt, hvor ensom man kan være. At ingen overhovedet savner en. Selvfølgelig kan folk også selv støde omverdenen fra sig, eller der ér bare ikke nogen – men uanset, berører det mig, hver gang jeg læser sådan noget og tænker på, hvilken skæbne, der ligger bag. Måske også fordi jeg selv har haft det inde på livet.

4 thoughts on “Så ensom kan man være

  1. 😮 Man fatter nada af det der, hvordan hulen det kan lade sig gøre. Selvom det så skulle være et land med et mindre socialt system i DK, så …. Som du siger Trusru – iøvrigt velkommen til, så – nej går over al forstand, og nu går Tyskland da for at være civiliseret 😐

  2. Ja, det er pænt sygt at en person kan ligge så længe. Desværre er der rigtigt, rigtigt mange mennesker som lever sådan. Det er uhyggeligt at tænke sig at man overhovedet ingen menneskelige relationer har.. Det er er helt vildt syg, tak til alle de mennesker som er frivillige besøgs venner og den slags. I er et eksempel for alle andre. Og ja, det er da mærkeligt at ikke engang skattefar har bemærket det..

    //Trusru

  3. Det er uhyggeligt hvor mange af den slags skæbner der egentlig er, og hvor mange flere der kommer dag for dag.
    Utroligt at mandens fagforening ikke har reageret, men alligevel undre det mig ikke som sådan.

  4. Ja jeg læste også artiklen her til morgen. Jeg synes det er utroligt at der overhoved ikke er bare én der savnede manden, ikke engang de sociale myndigheder, det er temmelig uhyggeligt.

Der er lukket for kommentarer.