Syg

c525groensyg.gif

Pokkers også. For at gøre dagen og ugen “perfekt”, er jeg gået hen og blevet syg. Hele dagen har jeg været dødeligt træt på en måde, jeg skulle kunne kende og hostet, men fortrængningens kunst er stor. Da især, når jeg har lovet mig selv væk imorgen til en fotoopave og i ugen skulle have været til Lolland. Som jeg har det nu, ryger begge dele på gulvet. Det er langt fra at være første gang, at mit helbred spænder ben for mig, tværtimod er der sket alt for ofte. Men jeg er altså blevet tildelt det her helbred, og jeg må finde mig i det. Selvom det er svært. Jeg kan været heldig at jeg slipper med en ordentlig gang bronkitis, men hvis jeg prøver at mase på og da især, hvis jeg går ud nu, bliver det helt sikkert til en gang lungebetændelse. Jeg har jo prøvet det ofte nok. Det bliver stort set umuligt at finde en erstatning for mig imorgen, og jeg er frygtelig ked af det. Men dette er jo også grunden til, at jeg netop ikke er på arbejdsmarkedet, jeg var syg konstant, selvom det er blevet bedre, efter jeg flyttede fra huset, er det jo stadig elendigt. At det så sker lige igen nu, det er altså bare mere end uheldigt, men gør også at jeg en anden gang ganske enkelt ikke tør sige ja til den slags, for jeg ved det kan ske. Og jeg hader at sætte andre i forlegenhed, udover min egen skuffelse – for jeg havde jo også glædet mig til at få den chance. Der skal ihvertfald ske et mirakel, hvis jeg skal kunne fylde min plads imorgen. Havde vi så endda talt om en time el. noget, men det her er en hel eftermiddag, og det er der altså ikke chance for, jeg kan holde til. Jeg har svært nok ved at få vejret nu, og i det hele taget holde mig på benene. Så det går bare ikke. Øv!

3 thoughts on “Syg

Der er lukket for kommentarer.