Syrenstudier

syren01-120507.jpg

syren02-120507.jpg

syren05-120507.jpg

syren04-120507.jpg

syren03-120507.jpg

Som alle andre blomsterelskere, er jeg vild med syrener. Idag på min vej hjem benyttede jeg lejligheden til at tage disse. Stadig ikke helt tilfreds med skarphed, og jeg fatter ikke, hvad der går galt. Jeg må have fat i den udvidede manual, for nu er jeg godt pissehamrende irriteret. Derudover er jeg iøvrigt bare godt gal i skralden – don’t ask – MÆND!!! De giver søm til min ligkiste! Og da jeg ikke planlægger at skulle i den lige om straks, skulle jeg måske bare helt droppe dem!!!

1 thought on “Syrenstudier

  1. Det er måske nok mig, der er for kritisk efterhånden, for jo mere jeg kigger på de her fotos, jo bedre synes jeg om dem – hm! Ved ikke lige, men jeg modtager gerne jeres mening. Men uanset disse, så skete det ihvertfald helt sikkert den anden dag, hvor der ingen umiddelbar forklaring var heller x(

Der er lukket for kommentarer.