Dahlia – er koden knækket?

dahlia-close04-140507.jpg

dahlia-close01-140507.jpg

dahlia-close03-140507.jpg

dahliaknop02-140507.jpg

dahliaknop03-140507.jpg

Som I ved, ligger jeg syg idag, og sikkert en del dage frem. Humøret har det ikke så godt, ovenpå skuffelsen ved dels nogen kærlighedsmæssige ting =(( i sidste uge, og aflysning af arrangement igår, og tur til Lolland og Falster her i ugen. Det er generelt ret så træls. Man kan godt have sådan nogen øv-dage, og som både Anita og Liselotte også oplever, og som Liselotte så var sød og sætte ord på for os alle. Det takker vi for ;-).

Men det er da ufedt at være syg og lidt træt af det hele. 🙁 Oveni havde jeg også set meget frem til at besøge Birgitte i juni, men det er så skudt ud til august. Så aflyst er det ikke, og hun er helt lovligt undskyldt, med en dødsyg mor og en forestående flytning. Jeg ved ikke, om jeg får mulighed for at besøge min gamle nabo mere i sommer, for han fistre og farer rundt som “en skoldet jeg ved ikke hvad” og det er ærgerligt, for jeg har ikke set ham længe, og som sagt glædet mig til det.

Jeg kan godt bande mit helbred langt væk. x( Men det hjælper jo ikke, 😕 så her til morgen prøvede jeg lige af finde lidt positivt midt i al elendigheden. Som det ses af forrige indlæg og dette, så fandt jeg det. Jeg er nu ved at blive klogere på det her Markofotografering og de forbistrede ISO indstillinger. Ikke at jeg endnu har fået læst den her fordømte brugsforvirring nærmere, men jeg har eksperimenteret, og nu prøvede jeg så min teori af her til morgen på dahliaen og se engang – DET VIRKER SGU!!! Man skal skrue ned for ISO instillingerne – her står den på 200. Men nu er det næste gode spørgsmål, hvordan hulen man ved, hvornår man skal gøre det :-s. Måske man bare hellere skal være “safe than sorry” – jeg tror godt jeg ved, hvad jeg vil :-), det må vise sig senere, om min teori holder. Jeg er hamrende sløj, så nu vil jeg gå ind og tage en lur på sofaen og ønske jer en bedre dag end min. Men dahliaen har da reddet meget af dagen – er den ikke smuk?

5 thoughts on “Dahlia – er koden knækket?

 1. Hanne – :d Tusind tak! Det vil jeg gøre og øve mig, ja det kan du jo se, jeg gør i stor stil. Helbredet noget møg stadig desværre. Må nok forbi doktor Jan imorgen 🙁

 2. Jeg ved ikke, om du kan bruge følgende link til noget, men jeg er da af og til blevet lidt klogere, når jeg har haft et problem.:-??

  Prøv at gå under foto-teknik, der står noget om bl.a. ISO .:-www.fotostart.dk Bare prøv dig frem! – Tag en million dårlige/gode billeder, og lige pludselig er den der!

  Fortsat god bedring med helbredet!;;)

 3. 🙂 Nej Anita, det er sandelig SUPER, at du siger det! Alle tips til bedre billeder er velkomne. Jeg har kun godt af at lære mere. Jamen det her kamera, kan jo så meget så meget, og jeg har slet ikke nået at sætte mig ind det endnu, men skal klart undersøge dit tip. TUSIND tak for din altid gode hjælp! :)>-

 4. Med fare for at forvirre en smule, så tænker jeg på, om du har mulighed for at indstille blænden på dit kamera?

  Jeg kan fx. ikke bare knipse smukke billeder af en lyserød aftenhimmel når kameraet står på Auto over hele linien, men må istedet ind for at justere på blænden, så billedet bliver “mørkere” og den lyserøde himmel toner kraftigere frem.

  Blomsterne på billederne her, kan måske komme til at tage sig lysere ud/mere klare i farverne, hvis blænden justeres lidt til den lyse ende.

Der er lukket for kommentarer.